Főoldal Hírek Balázs és Dombóvári István a Hungary’s Got Talent műsorvezetői

Balázs és Dombóvári István a Hungary’s Got Talent műsorvezetői

8
Oszd meg!

Tegnap a Fókuszban jelenetették be, hogy a Hungary’s Got Talent műsorvezetői posztját Sebestyén Balázs és Dombóvári István kapták meg. A hír hallatán enyhe sokkot kaptam, de nyugi, túl fogom élni. Azt hiszem.

sebestyen-balazs-hungarys-got-talent

A hazai médiaszemélyiségek közül kábé Balázst rühellem a legjobban, de tényleg, nekem még Kiszel Tünde is szimpatikusabb. Kapott maga mellé egy humoristát, akinél csak a poénokat hiányolom.

A Fókusz adásában vígan nyilatkoztak, viccelődtek, és ha így tolják majd a Got Talentben is, attól tartok hamar lemorzsolódom. Annyira erőltetett a kettősük, ahogy egymásra reagálnak, és az a sok hülye viccelődés, ami nem is vicces. Persze, tudom, elfogult vagyok.

A videót alább megnézhetitek, ide kattintva pedig a zsűri tagokról informálódhattok. A Csillag születik Hungary’s Got Talent ősszel debütál az RTL Klub műsorán.

dombovari-istvan-hungary-got-talent

8 Hozzászólások

  1. Balázs a magyar média szégyene. Olyan, mint egy idióta iskolás gyerek, aki szívatja a kiközösített osztálytársakat, kisebbeket. Gratulálok a döntéshez, hogy őt választották…

  2. Én se igazán örülök. Én jobban örültem volna ha mondjuk Ada lett volna az egyik műsorvezető. A háttér műsort ami biztosan lesz szerintem Szabó Zsófi fogja vezetni.

  3. Én bírom Balázst, de úgy látszik ezzel most egyedül vagyok. Kíváncsian várom a műsort, majd kiderül hogy működnek együtt Dombóvárival, akit eddig nem igazán ismertem, mert nem nézek Showder klubot, de azért persze tudom hogy kb azért ki ő.

  4. Dombóvári ráadásul szerintem még nem csak hogy nem vicces de homofób is… egyszer láttam a reggeliben, olyan bunkó volt csonka andrással, bármit kérdezhetett tőle szegény… Lilun látszott, hogy nagyon vissza kellett fognia magát, de még így is oda szúrt neki, mert Bandi annyira meg volt lepődve a dolgon…

    • Bakker, hát ez “egyre jobb” :/ Asszem nem leszek nagy nézője a műsornak. Ami végül is jó, mégiscsak legalább két órás adásról van szó.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here