Mike & Molly: Öt érdekesség Melissa McCarthyról

  0
  Oszd meg!

  Irgalmatlanul vicces duci hölgy ma Hollywood első számú komikája. Melissa McCarthy-t felállva ünnepli az egész szakma és már most az Oscar szobrocska várományosaként tartják számon. Nem csoda: a színésznőt eddig 74 alkalommal jelölték szakmai díjra, ebből 20-at be is zsebelt, köztük az Emmy-t, amelyet a Comedy Centralon látható Mike és Molly-val érdemelt ki. McCarthy eddig 114 részen keresztül alakította a dagi páros női tagját, de lássuk, ki valójában a vidám színésznő Molly karaktere mögött.

  melissa-mccarthy-mike-molly

  Melissa McCarthy a közönség egyik régi-új kedvence. Jelenleg A kém című filmben szerepel Jason Statham és Jude Law oldalán, a tévében pedig a magyar nézők a Mike és Molly-ban láthatják a Comedy Central műsorán. A színésznő tehetségét dicsérő szerepeket sokáig lehetne sorolni, egy azonban biztos, McCarthy kirobbanó, őszinte jókedve és magával ragadó személyisége minden karaktert különlegesség tesz.

  Before They Were Famous

  Pompom lányként kezdte

  Szerepei miatt vérbeli városinak tartják, pedig McCarthy egy tanyán nőtt fel egy népes ír családban, és 20 éves koráig ki sem mozdult a faluból. A feltűnést azonban már a kies vidéken is kereste: nem éppen nádszál testalkata ellenére pompom lányként drukkolt a helyi csapatnak, majd hirtelen gót stílusra váltott, ha pedig nagy szüksége volt a figyelemre, pulóvereket csent el barátnőivel egy ruhaüzletből.

  melissa-dress

  Több mint színész

  McCarthy kreatív lángolásának semmi sem szabhat határt: ha éppen nem forgat, akkor ruhákat tervez. Az Emmy-díj gálájára is a saját ruhakölteményében érkezett, sőt egyetemi diplomát is szerzett e területen. Nemrég saját ruhamárkát dobott piacra, amely a teltkarcsú nők igényeit szolgálja ki. Barátai gyakran ugratják azzal, hogy minden héten teljesen kicseréli a lakását, szenvedélyesen gyűjti az új kiegészítőket, apróságokat.

  *EXCLUSIVE* Melissa McCarthy covers up her smaller frame during a trip to Target

  Anyaként is helytáll

  Melissa tíz éve él boldog házasságban Ben Falcone színész/producer/forgatókönyvíróval, frigyükből két kislány született, Vivian és Georgette, ám a Mike és Molly sztárja mindössze pár hónapot maradt velük otthon, aztán vissza is tért a munkához.

  Variety Creative Impact Awards & 10 Directors to Watch Brunch, Palm Springs International Film Festival Awards Gala, Palm Springs, America - 05 Jan 2014

  Vérükben van

  Nem Melissa a család egyetlen híres tagja, hiszen unokatestvére, Jenny McCarthy a The View című népszerű tévéműsor egyik házigazdája, színésznő és modellként is ismert. Melissa tőle kapta az első szereplési lehetőségét, amelyet aztán alaposan ki is használt: tévés és filmes bevételei átszámítva már az egymilliárd forintot súrolják.

  melissa-jenny

  Egy boldog túlsúlyos a szépség városában

  McCarthy tudja, hogy már soha nem lesz tökéletes testű hollywoodi díva – egy kezünkön megszámolhatjuk hány testes hölgynek sikerült hozzá hasonló karriert befutnia – ám ez a legkevésbé sem érdekli, azonosul a Mike és Molly című sorozat szellemiségével, és büszkén vállalja dús alakját. Fogyókúrázni sem a külseje miatt szokott, inkább azért, hogy példát mutasson lányainak, tanulják meg ők is, hogyan kell egészségesen élni.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here