Fear The Walking Dead: Augusztusban debütál a The Walking Dead-spinoff

  0
  Oszd meg!

  A “Fear the Walking Dead” Los Angeles-ben játszódik, új szereplőkkel és teljesen új szálon futó történettel. A forgatás májusban indult a kanadai Vancouverben, de a későbbiekben Los Angeles-ben is rögzítenek epizódrészeket. Az első promóciós videó már meg is érkezett. Íme!

  A főbb szerepekben látható lesz Kim Dickens („Gone Girl” – „Holtodiglan, „Sons of AnarchyKemény motorosok”) mint Madison, Cliff Curtis („Missing” – „Elrabolva”, „Gang Related”) mint Travis, míg Frank Dillane („Harry Potter és a Félvér Herceg”) Nicket, Alycia Debnam-Carey („A vihar magja”) pedig Aliciát játssza. Elizabeth Rodriguez („Orange is the New Black”) Lizaként csatlakozik a szereplőkhöz, Ofelia szerepét pedig Mercedes Mason (“Karantén 2”) kapta.

  A “The Walking Dead” társ-sorozatának vezető producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson. Gyártója az AMC Studios. Társ-producere Adam Davidson, aki a pilot mellett a második és a harmadik epizódokat rendezőként is jegyzi. A sorozat első évada hat egyórás részből áll.

  Az AMC Global, az AMC márkanévvel fémjelzett nemzetközi televíziós hálózat szerte a világon – így Magyarországon is – az amerikai premiert követő 24 órán belül fogja bemutatni a „Fear the Walking Dead”-et, 2015 nyarán. A második évadot 2016-ban vetíti az AMC.

  fear-the-walking-dead

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here