Főoldal Érdekességek Videoklip Premier X-Faktor: Új videoklippel jelentkezett Danics Dóra

X-Faktor: Új videoklippel jelentkezett Danics Dóra

3
Oszd meg!

Danics Dóra folyamatosan ontja magából a dalokat és a videoklipeket, de ahogy én tapasztalom, egyikből sem lett nagy sláger. Még az Új útból sem, amit amúgy nagyon megszerettem, hiába adja elő Dóra.

Az énekesnő legújabb dala a Pappara, amihez most különleges, animált vidoeklip készült. Jó nézni a kisfilmet, tetszik, a kreativitás, felüdítő ez a stílus, a sok image klip, vagy történetmesélés után.

A dal, hát, nem rossz, jól lehet dúdolni, de egyáltalán nem érzem azt, hogy sláger lenne belőle. És annak is oka van, hogy hiába lett Danics az X-Faktor győztese, a ByTheWay sokkal nagyobb sikereket ér el. De ki tudja, talán majd valamikor fordul a kocka.

a-danics-dora

3 Hozzászólások

  1. Való igaz,hogy a ByTheWay sikeresebb,mint Dóra.De azért azt is vgyük figyelembe,hogy mindez azon (is) múlik,hogy ki milyen kapcsolatokat tud kialakítani,kikkel dolgozik együtt,milyen csapat áll mellete stb. A srácoknak nagyobb szerencséje van meg azért lássuk be,szerethetőbbek is,mint Danics (nincs vele különösebben bajom,de számomra a személyiségében van valami negatív).Egyébként ha megnézzük akkora karriert egyik X-Faktoros sem tudott befutni.De majd meglátjuk,hogy ki hol lesz 10 év múlva.Ahogy írtad,még az is lehet,hogy később fordul a kocka.Dóra dala amúgy nem lett rossz,de szerintem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here