Főoldal Hírek The Big Bang Theory: Június 19-én folytatódik az Agymenők nyolcadik évada!

The Big Bang Theory: Június 19-én folytatódik az Agymenők nyolcadik évada!

4
Oszd meg!

Magyarországra is megérkezett az Agymenők nyolcadik évada. A Comedy Central végre folytatja az Agymenők nyolcadik évadát. További infók a Comedy Central vicceskedő sajtóközleményéből!

Folytassák Agymenők! Sheldon és társai vadonatúj részekkel érkeznek humorcsatornára: a nyolcadik évad premier epizódjait a súlyos sorozatfüggők most aranylövésként, óriási dózisban kapják a Comedy Centraltól. Péntekenként a rajongók négy részt láthatnak Amerika kedvenc szitkomjából.

the-big-bang-theory

Némi szünet után Magyarországon soha eddig  nem vetített epizódokkal folytatódik az Agymenők menetelése a Comedy Central műsorán. A nyolcadik évad eseményei az évad hátralevő részeiben igencsak felpörögnek: Sheldon mindenki privát szférájába belerondít, pedig leginkább a saját háza táján kellene rendet tartania, hiszen barátnője, Amy egyre inkább kiábrándul a gyíktestű tudósból. Leonard és Penny biztos lábakon álló kapcsolata is meginogni látszik, Raj ellenben szerelembe esik, méghozzá igazi, lángoló érzelmek hevítik. A bátortalan csillagász szexuális élete teljesen felpörög – hol vannak már azok az idők, amikor nem mert megszólalni egy nő jelenlétében?

Időközben Howard és Bernadette kvázi örökbe fogadják a képregényboltos Stuartot, aki hamar megnehezíti a házaspár életét. Az Agymenők élete magánéleti válságból válságba bukdácsol: a sorozat atyja, Chuck Lorre gondoskodik arról, hogy a nyolcadik évad is tele legyen fordulattal, izgalommal.

Agymenők, nyolcadik évad új részei, minden pénteken 20:00 órától a Comedy Central műsorán.

Agymenok folytatas

4 Hozzászólások

  1. A vicc az, hogy a 8. évad nagy részét már egy másik csatorna levetíttet így a : “Némi szünet után Magyarországon soha eddig nem vetített” nem túl igaz kijelentés :D

  2. Nem kötekedésképp, de egy kis helyreigazítás:
    A 8. évad eddigi részeit is a Comedy Central adta le, csak a 16. rész után szünetre küldték a sorozatot és megismételték a 6. évadtól megint. Így nem ma van a 8. évad premierje, hanem csak folytatják a 8. évadot onnan, ahol abbahagyták!

  3. Ettől függetlenül én tegnap este nyolckor amikor bekapcsoltam a tv-t nem új rész ment, hanem régi :D Na mindegy is :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here