Főoldal Hírek Takács Nikolas amerikai karriert épít Nico Ross néven

Takács Nikolas amerikai karriert épít Nico Ross néven

0
Oszd meg!

Az X-Faktor felfedezettje, Takács Nikolas nagy lehetőséget kapott. Az énekes szerződött egy amerikai kiadóval, készül az angol nyelvű lemeze, az utóbbi hónapokat pedig az Államokban töltötte, ahol több koncertet is adott. Nem magyar nyelvű közönség előtt lépett fel, angolul tolta a dalokat amerikaiak előtt – legalábbis erről mesélt a Mokkában.

nico-ross

Az énekes elmondta azt is, hogy milyen nagy lehetőségnek tekinti az amerikai karriert, találkozott egy csomó nagy arccal, és bízik benne, hogy odakint is sikeres lesz. Nagy szavak ezek, nem egyszer hallottunk hasonlót. Király Linda már 2002 óta az amerikai karrierről beszél a médiában, igaz, mostanság ez már lecsengett, és inkább az itthoni kis tavakban nagy hal, mint az amerikai tengerben egy aprócska pisztráng.

Kíváncsian várom, hogy Nikolasnak összejön-e a karrier. Vagyis, bocsánat, Nico Rossnak – ez ugyanis a művészneve. A Mokka adásban Kárász Róbert viccesen megjegyezte, ez sokkal inkább tűnik pornós művésznévnek – kétségkívül van benne valami :)

Alább megtekinthető a teljes beszélgetés, továbbá Nikolas Nico Ross marketing anyaga, amivel reklámozzák a srácot Amerikában. Plusz az is szerepel a videó leírásában, hogy tehetségkutatót nyert, de hát, messziről jött embernek sok mindent elhisz az ember.

nico-ross-takacs-nikolas

2245 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here