Főoldal Hírek Íme, a Hungary’s Got Talent zsűritagjai!

Íme, a Hungary’s Got Talent zsűritagjai!

3
Oszd meg!

Ősszel debütál az RTL Klub műsorán a Hungary’s Got Talent, ami tulajdonképpen a Csillag születik, csak ezúttal tényleg megvették a licenszet, és kaptak hozzá egy profi műsorstruktúrát, ami a világ nagy részén sikert aratott. Tegnap este a Fókuszban jelenette be a csatorna, hogy kik lesznek a zsűritagok.

kovacs-patricia

Kovács Patrícia, az elismert színésznő is az ítészek közé ül. A Life.hu-nak így nyilatkozott a felkérésről: “Kíváncsi vagyok, hogy a hozzám közel álló műfajoknál, mint a vers, a próza, az ének, a mese mennyire tudom majd a szakmai véleményemet képviselni. Kíváncsi vagyok arra, hogy az állatokkal, mit lehet csinálni a színpadon. Nagy nyitottsággal ülök be a zsűri székbe.”

linczenyi-marko

Födrős Zé-pótléknak érkezik a nagypofájú vagánynak tűnő Linczényi Márkó, a Kolin zenekar frontembere. (Igen, jól sejtitek, nem is hallottam még a zenekarról). Az [origo]-nak adott nyilatkozata alapján szimpatikusnak tűnik, majd meglátjuk miként produkál. A feladatáról így mesélt: “Mivel zenészként dolgozom, különösen a nem zenei fellépőket várom. Sőt, ha egy kisállat érkezik produkcióval, azonnal megnyomom a biztos továbbjutást jelentő aranygombot. A legjobban természetesen egy cintányérozó kis majomnak örülnék, de igazából beérném egy véznaujjú maki középszerű produkciójával is

Horgas Eszter

Zsűritag lesz még Horgas Eszter fuvolaművész, és Csuja Imre Jászai Mari-díjas művész, az RTL Klub egyik leginkább ismert arca. Érdekes a felhozatal, de megmondom őszintén, Kovács Patrícián túl a többieknek nem örülök túlzottan. Mindenesetre majd ősszel eldől, miként produkálnak a zsűritagok. Megpróbálok bizakodó lenni, pláne mert anno Little G X-Faktoros castingja előtt is értelmetlenül álltam, aztán meg G lett a legszimpatikusabb zsűritag. Szóval, hajrá Csillag születik Hungary’s Got Talent. Várom a műsort.

Csuja Imre

3 Hozzászólások

  1. Eddig elég furcsának tünik a zsűri. Én Patriciát kedvelem szerintem jó szinésznő és műsorvezető( régebben a Szuper tv2-n is volt egy délelőtti magazin műsor amit ő és Fenyő Iván is vezetett). Én már hallottam a Kolin nevű zenekarról de én nem követtem figyelemmel a munkáságukat. Kiváncsi leszek hogy milyen zsűri tag lesz Márkó.

  2. Szerintem meg klassz, hogy nem a szokásos celebekből áll a zsűri. Nekem kicsit szakmaibbnak is tűnik, mint némelyik eddig látott. De majd kiderül. Puding próbája, ugyebár az evés :))

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here