Íme, a Hungary’s Got Talent zsűritagjai!

  3
  Oszd meg!

  Ősszel debütál az RTL Klub műsorán a Hungary’s Got Talent, ami tulajdonképpen a Csillag születik, csak ezúttal tényleg megvették a licenszet, és kaptak hozzá egy profi műsorstruktúrát, ami a világ nagy részén sikert aratott. Tegnap este a Fókuszban jelenette be a csatorna, hogy kik lesznek a zsűritagok.

  kovacs-patricia

  Kovács Patrícia, az elismert színésznő is az ítészek közé ül. A Life.hu-nak így nyilatkozott a felkérésről: “Kíváncsi vagyok, hogy a hozzám közel álló műfajoknál, mint a vers, a próza, az ének, a mese mennyire tudom majd a szakmai véleményemet képviselni. Kíváncsi vagyok arra, hogy az állatokkal, mit lehet csinálni a színpadon. Nagy nyitottsággal ülök be a zsűri székbe.”

  linczenyi-marko

  Födrős Zé-pótléknak érkezik a nagypofájú vagánynak tűnő Linczényi Márkó, a Kolin zenekar frontembere. (Igen, jól sejtitek, nem is hallottam még a zenekarról). Az [origo]-nak adott nyilatkozata alapján szimpatikusnak tűnik, majd meglátjuk miként produkál. A feladatáról így mesélt: “Mivel zenészként dolgozom, különösen a nem zenei fellépőket várom. Sőt, ha egy kisállat érkezik produkcióval, azonnal megnyomom a biztos továbbjutást jelentő aranygombot. A legjobban természetesen egy cintányérozó kis majomnak örülnék, de igazából beérném egy véznaujjú maki középszerű produkciójával is

  Horgas Eszter

  Zsűritag lesz még Horgas Eszter fuvolaművész, és Csuja Imre Jászai Mari-díjas művész, az RTL Klub egyik leginkább ismert arca. Érdekes a felhozatal, de megmondom őszintén, Kovács Patrícián túl a többieknek nem örülök túlzottan. Mindenesetre majd ősszel eldől, miként produkálnak a zsűritagok. Megpróbálok bizakodó lenni, pláne mert anno Little G X-Faktoros castingja előtt is értelmetlenül álltam, aztán meg G lett a legszimpatikusabb zsűritag. Szóval, hajrá Csillag születik Hungary’s Got Talent. Várom a műsort.

  Csuja Imre

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here