Főoldal Hírek Mi Pecado – Az én bűnöm: Hamarosan a Tv2 műsorán

Mi Pecado – Az én bűnöm: Hamarosan a Tv2 műsorán

4
Oszd meg!

A telenovella rajongók régi álma teljesült, a Tv2 ugyanis megvásárolta a Televisa által 2009-ben forgatott sorozat, a Mi Pecado vetítési jogait. A rajongók régóta áhítoznak már rá, ugyanis a főszerepben Maite Perroni (A macska) és Eugenio Siller (Emlékezz Reina) látható, így nem is meglepő, hogy a Tv2 lecsapott a telenovellára.

tv2-az-en-bunom-01

A premier időpontjáról sajnos még nincs információ, de valószínűleg a Valentína titkát váltja majd. Azt már tudni lehet, hogy Az én bűnöm címmel lesz majd látható a képernyőn a száztíz részes telenovella, aminek a főcímdalát Maite Perroni adja elő. A Mi Pecado című dalt a Reik együttessel rögzítette az énekes – színésznő.

A szövevényes telenovella a mexikói vidékre kalauzolja nézőt, Cauhtemoc Blanco és María del Carmen Peña írópáros korábbi munkái az El Manantial – Ősforrás és a Szerelem nevében alapján bátran kijelenthető, hogy akiknek bejött a birtokon zajló szarkavarás, az élvezni fogja Az én bűnömet is.

tv2-az-en-bunom-02

Fontos kiemelni, hogy most egy kritikailag elismert telenovelláról van szó, ami távol áll az Árva angyal vagy A Macska színvonalától. Az írópáros munkájáról tényleg mindenütt csak jókat lehet hallani, és nem csak a nézők, hanem a kritikusok is ódákat zengtek Az én bűnömről nem csak Mexikóban, hanem a világ más részein is.

Az én bűnöm első promóciós videója alább megtekinthető, a telenovelláról pedig hamarosan még több új információt olvashattok majd az oldalon.

tv2-az-en-bunom-03

4 Hozzászólások

  1. Eugenio Siller-re épít a TV2? Reina de Corazones 15.55-től, most meg 14.55-től Mi Pecado?
    Azon sem csodálkoznék ha nemsokára A Reina helyén az Aurora jelenne meg hamarosan. (ami szerintem jó lenne)

    • Itt inkább Maite Perroni volt a vonzerő, a reklámokban Siller nevét nem is említik. Ettől függetlenül az Aurora tényleg jó választás lehetne :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here