Főoldal Hírek 2017-ben debütál a Pitchh Perfect – Tökéletes hang harmadik része

2017-ben debütál a Pitchh Perfect – Tökéletes hang harmadik része

2
Oszd meg!

Ahogy az várható volt, folytatódik a Pitch Perfect! A Tökéletes hang harmadik része 2017. július 21-én debütál az amerikai mozikban. A rendezői székben marad Elizabeth Banks, és a két főszereplő, Anna Kendrick és Rebel Wilson is visszatér – vélhetően a többiek is, csak őket egyelőre nem említik.

pitch-perfect-3

Nem is meglepő, hogy folytatódik a sikerszéria, ugyanis a Pitch Perfect 2 is varázslatosan teljesít a mozik pénztárainál. Amerikában már 171 millió dolláros bevételnél tart, világszerte 89 millió dollárt hozott, ami csodás eredménynek számít, különösen a magas amerikai bevétel. Itthon is nagy siker a film. Az [origo] június 08-án közölt adatai alapján 48.709 néző volt kíváncsi a Tökéletes hang második részére.

Sajnos jómagam még nem láttam a folytatást, de már nagyon érdekel, remélem mielőbb meg tudom nézni. Van ám egy olyan érzésem, hogy a harmadik filmnek sokan örülünk :)

Pitch Perfect 2

2 Hozzászólások

  1. Na, gyorsan kijött a hír, mert én még múlt hét vége felé csak olyat olvastam Elizabeth Banks kapcsán, hogy komolyan gondolkodnak a folytatásban, de az előkészületeknek még nagyon a korai szakaszában vannak csak. De ha céldátum van, minden van. :)

    Ami azt illeti, amúgy én még az első filmet se láttam, de most már nekem is pótolnom kellene, mert az előzetesek jók :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here