Főoldal Érdekességek Érdekességek Shadowhunters: Képek A végzet ereklyéi sorozat forgatásáról!

Shadowhunters: Képek A végzet ereklyéi sorozat forgatásáról!

4
Oszd meg!

Az ABC Family műsorán debütál 2016-ban a Shaduwhunters című sorozat, Katherine McNamara és Dominic Sherwood főszereplésével. A széria Cassandra Clare: A végzet ereklyéi könyvein alapul, így már most nagyon várós a premier.

shadowhunters-00

Ami engem illet, szimpatikusnak ítélem a szereplőgárdát, Harry Shum Jr. mint Magnus, és Matthew Daddario, mint Alec Lightwood szerintem tökéletes megoldás, alig várom már, hogy felbukkanjon a párosuk a képernyőn! Persze, vannak jelentős változtatások, Hodge például középkorú, idősebb pasiból egy szőke görög istenre (Jon Cor) módosult, az eredetileg angol Lightwood család is latinó színészekkel van tele, szóval sokan fanyalognak, meg is értem miért, mindenesetre én bizakodó vagyok!

A sorozat tizenhárom epizódos berendelést kapott az első évadra, a többi majd a nézettségi adatok alapján dől el. A forgatások jelenleg is zajlanak Kanadában, amiről folyamatosan beszámolnak a színészek és a stáb is. Rengeteg kép került fel Twitterre, most ezekből gyűjtöttem össze egy csokorra valót.

40976 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Hirtelen meglepett, hogy Dominic Sarah Hylanddel jár, de egyébként aranyosak. :D Ja és ez a Simon azért egy pöppet helyesebbre és szexibbre sikerült, mint akiről a könyvekben írnak… (pláne az első képen :D )

  2. Nekem Jace nem annyira tetszik, Magnus jobb volt a filmben, Clary haja lehetne sötétebb, de amugy nem rosszak :) Simon tényleg helyes :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here