Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika The Fosters: Kritika a harmadik évad első részéről

The Fosters: Kritika a harmadik évad első részéről

0
Oszd meg!

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy a The Fosters a kedvenc nyári sorozatom. Az első két évad isteni lett, csak szuperlatívuszokban tudtam beszélni eddig a sorozatról, szóval naná, hogy kíváncsi voltam rá miként kezdik el a harmadik szezont. Egy biztos, hetiben nem fogom nézni a The Fosterst, mert már most kaparom a falat a folytatásért. Majd jobb lesz nyár végén bedarálni.

the-fosters-callie

A második szezon cliffhangerét egész gyorsan feloldották, de azt hiszem ezzel semmi gond nincs. Egész jól felvázolták, hogy mire számíthatunk a harmadik évad első felében, és mikkel haladunk majd előre. Meg kell mondjam ismét csak ámulok és bámulok, mert a sorozat írói újfent bizonyították, nagyon értenek a munkájukhoz. Plusz azt is, milyen szuper karaktereket hoztak létre.

Nagyon jó döntésnek tartom, hogy megmutatják milyen lesz Brandon nyári ösztöndíjas zenés programja, az új szereplő, Kat pedig kellően szimpatikus és önérzetes ahhoz, hogy már most, idejekorán azért drukkoljak, hogy összejöjjenek. Meg amúgy is, kíváncsi vagyok miként képzelik el a kreátorok magát a programot, hallani akarom a zenét – a dal, amit Brandon írt a rész végén nagyon ütős volt.

the-fosters-brandon

Szegény Callie állandóan megszívja. Már abban a pillanatban éreztem, hogy baj van A.J.-vel, amikor elkezdtek haverkodni. Elég gáz, hogy most Callie emiatt bajba került. Azt viszont itt ki kell emelnem, mennyire bírom Maia Mitchell játékát. Az epizód végén a reakciója isteni volt, és azt is nagyon szerettem, ahogy megkérdezi Jude-tól, mit tesz a suliban. Ahogyan a mondatot hangsúlyozta, és az arcjáték. Wow, le voltam nyűgözve.

Mariana történetszálán csak pislogtam, leginkább a lezárásán. Nagyon meglepett a döntése, nem is feltétlenül értem miért feküdt le Wyattel. Annyira nem vall rá az ilyen hirtelen meghozott rossz döntés. Persze, valahol értem én, elmegy a pasija, az anyjának nincs akkora szüksége rá, mint ő azt hitte, de akkor is, durva. Kíváncsi leszek hogy dolgozza fel a szűzessége eltékozlását és milyen folyamatokat indít ez be nála.

the-fosters-jude-connor

Továbbra is imádom a Connor – Jude vonalat. Annyira aranyosak ők ketten, hogy az hihetetlen, amikor a rész végén megfogták egymás kezét, hát meg kellett zabálni őket. Innentől lesz igazán érdekes a történetük. Már összejöttek, jöhetnek a párkapcsolati és a felvállalási problémák. Tetszik, hogy pont Jude az, aki fél az egésztől, és nem szeretné felcímkézni a dolgot. Hjaj, remélem csupa jót találnak ki a srácoknak.

A szülők most szintén odacsaptak, Lena és Stef is imádnivaló, minden hibájuk ellenére. Lenánál kíváncsi leszek miként folytatódik az a csók az igazgatónővel, és tényleg maga mögött tudja-e hagyni, ahogy szeretné.

the-fosters-lena-stef

Értékelés: 10/10

Szerintem ez egy nagyon ütős évadkezdés volt, csupa olyan probléma képbehozásával, amivel tudnak majd mit kezdeni az alkotók a későbbiek folyamán. Alig várom már, hogy nyár vége legyen és megnézhessem két nap alatt a leadott részeket.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here