Főoldal Hírek Rising Star: Hallgasd meg Kovács Gyopár debütáló dalát!

Rising Star: Hallgasd meg Kovács Gyopár debütáló dalát!

1
Oszd meg!

A Tv2 különösen jó fej volt a Rising Star döntőseivel, ugyanis írattak nekik saját dalokat, amikkel abszolút megkapták a befutás lehetőségét. Fehérvári-Gábor Alfréd dala nagy sláger lett, Singh Viki is pörög ezerrel. Talán Kovács Gyopár lesz a következő?

kovacs_gyopar_call-it-destiny3

A Rising Star legfiatalabb versenyzőjének a dala a Call it Destiny címet viseli. Nagyon jól eltalálták, hogy milyen stílus áll jól Gyopárnak és a hangjának. Ez a szomorkás, nagyot éneklő dal pedig egyszerűen isteni. Én legalábbis nagyon szeretem.

Az ifjú énekesnő a Fem3 Caféban elénekelte, így már végre van belőle online verzió is, ugyanis nagyon írtják a Rising Star lemez Youtube-ra felkerült dalait. Gyopár élőben tolta végig, érezhetően fejlődött a műsor óta. Apropó, élő felvétel. Gyopár több koncertet is adott márt, a Károlyi-kertben lévő előadását fel is vették, a második videóban az is végighallgatható. Továbbra is nagyon szimpatikus a lány, kívánom neki a legjobbakat.

1 hozzászólás

  1. A Rising Starban nem szerettem a kiscsajt, de tény, hogy fejlődött, és nagyon jól áll neki ez a stílus, ez a dal. Csak ezen az ösvényen tovább! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here