Főoldal Hírek A hír, ami összetöri a Trónok harca rajongóinak a szívét

A hír, ami összetöri a Trónok harca rajongóinak a szívét

15
Oszd meg!

Várható volt, hogy a Trónok harca évadzárója oda fog csapni, és több olyan történés lesz, amitől felrobban majd az internet – és felforr a néző agyvize. Sajnos ez be is következett. Innentől spoileresen folytatom, csak az olvassa tovább a cikket, aki már látta a Trónok harca évadzáróját.

Ismétlem, spoileresen folytatom!

Több haláleset is történt az évadzáró során. Meghalt például Stannis Baratheon, plusz a felesége is, de a lányuk élve elégetése után azt hiszem ez nem sok mindenkit érdekel. Viszont egy közönségkedvenc karakter is az életét veszítette.

Kit Harington

A Kit Harington által alakított Havas Jon a sorozat egyik legkedveltebb karaktere volt. Bizony, volt. Harrington egy interjúban megerősítette, hogy Havas Jon tényleg halott. Egy megbeszélés során a sorozat kreátorai megerősítették számára a hírt. Jon nem tér vissza a sorozatba.

Mindenesetre a rajongók már most háborognak és kampányolnak, a történet vége pedig tényleg nyitott maradt egy cseppet, ugyanis a Fekete Várban tartózkodik a vérmagiához jól értő Melisandre, plusz Jonnak királyi vér folyik az ereiben, így Melisandre biztos tudna csinálni valamit. Harington nyilatkozata viszont szomorkodásra adhat okot. Egy biztos, Jon nélkül a Trónok harca már nem lesz ugyanaz.

A Trónok harca ötödik évadáról holnap 20.00-kor olvasható majd kritika a Media Addicton.

jon-snow-02

8066 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

15 Hozzászólások

 1. Azért Stannis halála még nem olyan biztos… Lehet Brienne nem tudta megtenni és belevágta a kardot a fába, nem hiszem mondjuk de furcsább dolgok is történtek már

 2. Valamiért én is úgy érzem, hogy Stannis nem halt meg, bár megérdemelné.
  Havas Jon nekem soha nem volt nagy kedvencem én sokkal jobban sajnáltam amikor a vörös nász bekövetkezett…
  Egyébként szerintem ez az évad volt az eddigi leggyengébb.

 3. Hát, én meg Jon esetében valamit a Másokkal kapcsolatban kombináltam. De ha megerősítette, akkor nincs mit tenni, nem lesz Más képességekkel rendelkező badass ember :D

 4. Ez most kisebb „sokként” ért, hogy így nyilatkoztak a készítők.
  Annyira megkedveltem idén néhány karaktert, köztük Jon-t, főleg azért mert elkezdem a könyveket.
  Azt gondoltam, hogy tényleg meghalt, de végül majd visszahozzná Melisandre.
  Azért még mindig reménykedvem, hogy visszatér. :( :(

 5. Jó, hát az is tény, hogy ha mégsem halt meg, nem mondhatják. hogy ja nyugi, vissza lesz hozva. Jövőre fog kiderülni csak, hogy mi történik. Lehet vége, lehet nem. Ez a lényege, hogy az emberek jobban várják az évadot.

 6. Igen, Jon tényleg meghalt, de nem hiszem, hogy halott is marad. Nagyon bízom benne, hogy igaza lesz annak, aki azt mondja, hogy Melisandre nem véletlenül lovagolt vissza Fekete Várba, hanem mivel Stannisről már tudta, hogy el fog bukni, így keresett magának egy új “vezért”, akivel trónra juthatnak, és majd csinál valami frankó vérmágiát, hogy Jon-t visszahozza (nyilván nem fogják a színészek sem elspoilerezni a következő évadot, és azt mondani, hogy Jon-t majd visszahozzák… hadd legyen mindenki inkább abban, hogy Jon-nak tényleg ámen fakereszt, azt’ nagyobb lesz a meglepetés… A sorozat amúgy is arra van kihegyezve, hogy lépten-nyomon megdöbbentse a nézőt…). Elvégre az egész évadban próbálta megkörnyékezni Jon-t… és mással azt sem tudnám magyarázni, hogy Shireen halálhírére miért nem törte el a nyakát a vörös ribinek Davos… Melisandre-nak szerintem még nagy szerepe lesz a 6. évadban…

 7. nem akartam elhinni,h ez a vége…az egyik kedvenc HBO sorozatom…ahogy olvasom sokakat meglepett. A másik nagy kedvenc a True Detective, és már csak 5 napot kell várni a 2. évadra http://bit.ly/TD-2 . ti is várjátok? itt találtok trailereket

 8. Csak a teória szerint folyik királyi vér Jon ereiben, az pedig nincs megerősítve. Azt mondta Kit, hogy a 6. évadban nem lesz benne, de a 7.-ről nem volt még szó szóval bármi megeshet, és szerintem meg is fog! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here