Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Rising Star: Singh Viki videoklipjét egyszerűen nem lehet megunni!

Rising Star: Singh Viki videoklipjét egyszerűen nem lehet megunni!

4
Oszd meg!

Múlt hónapban debütált a Rising Starból ismert Singh Viki első videoklipje, de csak tegnap találtam rá. Azóta pedig nem tudom nem hallgatni a dalt. Nem is értem miért, hiszen semmi extra, de mégis, bekúszott a fejembe, nem hagy nyugodni, dúdolom ezerrel és tök jól esik hallgatni. És ezt most írásban kiénekelem magamból :D (hjajj az a sor, és mégis, mennyire üt a dalszövegben!)

A videoklip is tetszik, noha nem szól semmiről, de kit érdekel. Nyárias, vidám, jópofa, Viki pedig a Rising Starban is nagyon szimpatikus volt, meg élőben is a Glamour gálán. Szóval, azt hiszem nem ellenkezem, és meghallgatom újra a Szabadon című dalt.

Amúgy, ezt félve írom le, de eddig nálam egyértelműen a Szabadon a nyár dala. Persze ez még simán változhat, hosszú ez a nyár :) És igen, jobban tetszik a Fehérvári Gábor Alfréd Mary Joe slágerénél is. Van ez így!

singh_viki

4 Hozzászólások

  1. Nem hittem volna az eddig kijott tavalyi tehetsegkutatosok dalai utan talalok meg valami ertekelhetot toluk. Mindkét szamot most hallottam eloszor. Singh Viki: naaaaagyon jo. FGA: quuuuurva jo, ez utobbibol telefoncsengohang is lesz. De a Vikiet is fogom meg szerintem sokat hallgatni, csak nekem az idegen nyelvu dalok nottek inkabb a szivemhez.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here