Modellek közt: A Comedy Central új vígjátéksorozata

  0
  Oszd meg!

  A laikusok szerint a modellszakma csúcsán az embernek nem kell semmit csinálnia, de még egyszerűbben szólva, ez igazából nem is rendes munka: a modellek csak szexin néznek és ész nélkül pózolnak, ha kell, ha nem. A Comedy Central új sorozatának sztárjai most egy fiktív történeten keresztül mutatják be a szakma minden bugyrát, főleg azt, hogy milyen együtt élni három elképesztő testű modellel.

  I Live With Models - PR Specials on Set

  Tommy (David Hoffman) egy kávézóban dolgozik felszolgálóként, egészen addig, amíg egy menedzser fel nem fedezi, hogy tökéletes kézfeje remekül illene egy készülő reklámhoz. Tommy kapva kap az alkalmon, elvállalja a „kézimunkát” és az azzal járó kiváltságokat, hogy beköltözhet két dögös csaj és egy hibátlan testű macsó mellé. A hirtelen jött lehetőség és a furcsa lakótársi szituációk őszintén, de leginkább humorosan mutatják be azt a világot, ahogy a hétköznapi emberek a modelleket látják, és fordítva.

  A Modellek köztből kiderül, hogy ebben a szakmában sincs száz karátos gyémántból a kerítés, de még csak jófajta kolbászból se, főként, ha kézfejmodellként próbál érvényesülni az ember. Rájuk inkább a negatív kivételezés vonatkozik. Nincs sem első, sem turista osztályos utazás, Tommy-t legfeljebb poggyászként adják fel, ha munka adódik a világ másik végén. Kezdőként egyből elkölti minden pénzét, mintha nem lenne holnap: amint meglátja méregdrága öltönyének árát, egyből alsógatyát is kér, hiszen konkrétan becsinál a nullák sokaságától.

  I Live With Models - PR Specials on Set

  A trehány, de jólelkű Tommy a kávézó pultja mögül a casting kanapét megkerülve egyből egy tengerparti villában találja magát három gyönyörű és végtelenül sznob fiatal, egy neurotikus kifutókirálynő (Scarlett), a nagyszájú Anna és a tökéletesre gyúrt, üresfejű Enrique mellett, akik vele ellentétben igazi modellek. Scarlettet egyenesen felháborítja, hogy egy olyan „aljanépség” mint a kézfejmodell Tommy, hogyan kerülhet egy lakásba velük, ám lassan megszereti a fiút, kis súrlódások ellenére hamar összehaverkodnak és együtt indulnak el, hogy felfedezzék a világot.

  A való életben is modellként dolgozó szereplőkkel megspékelt sorozatban, feltűnik a sálakat is százezer forintért adó Burberry luxusmárkával leszerződött, elképesztően felkapott brit Cara Delevingne testvére, Poppy Delevingne is, aki ezzel a kis szerepével debütál a tévében. A sorozat szállít jónéhány kínos kifutóbakit, prűd poénokat és az apatestű felszolgáló fiúból lett ”kézfejhíresség” debilkedéseit.

  modellek-kozt-comedycentral

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here