Főoldal Hírek Új trailert kapott a Papírvárosok!

Új trailert kapott a Papírvárosok!

1
Oszd meg!

Tegnap új előzetest kapott a Papírvárosok! Egészen különleges élmény volt most nézni a képsorokat, hiszen még mindig oly frissen él bennem John Green regénye. Teljesen más  élmény látni az általam olvasott jelenetek megelevenedését, a szereplőket, az egész milliőt. De határozottan tetszik.

papirvarosok

Egy biztos, az előzetesekből legalábbis egyértelműen látszik, hogy Nat Wolff választása a főszerepre telitalálat. Annyira hozza a karaktert, hogy az hihetetlen. Cara Delevingne-ből egyelőre csak annyit látok, hogy eszméletlenül gyönyörű – kérdés, van-e benne több is. Van egy olyan érzésem, hogy ez csak a filmből derül majd ki.

Az Egyesült Államokban július 24-én debütál a Papírvárosok, míg nálunk egy héttel később, július 30-án érkezik meg az InterCom jóvoltából. Szintén jó hír, hogy már kapható a könyv filmborítós változata, ami szerintem most egy kicsit gyengébb lett, mint a sima verzió. Már nagyon várom a premiert, remélem mielőbb meg tudom nézni!

02-sor

02-sor

papirvarosok-konyvboritoJohn Green – Papírvárosok
Kiadó: Gabo
Oldalszám: 384
Megjelent: 2015. március 12.
Online megrendelés: most 15% kedvezménnyel
Fülszöveg: Quentin Jacobsen egész életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta a hihetetlenül kalandvágyó Margo Roth Spiegelmant. Így aztán, amikor a lány nindzsának öltözve kinyitja Quentin ablakát, bemászik rajta az életébe, és magával invitálja egy nagy fantáziával kitervelt bosszúhadjáratra, a fiú vele tart.
Egész éjszakás kalandjuk után új nap veszi kezdetét, s amikor Q megérkezik az iskolába, megtudja, hogy a mindig is enigmatikus Margo ezúttal valódi rejtéllyé lett. Hamarosan kiderül azonban, hogy vannak bizonyos nyomok, amelyek felderítése csak rá vár. Ezzel olyan csapongó kaland veszi kezdetét, amelynek során minél közelebb kerül, annál kevesebb tárul fel előtte a lányból, akiről azt hitte, jól ismeri.
A Printz-díjat elnyerő John Green azzal a ragyogó szellemességgel és izzó érzelmi őszinteséggel tér vissza, amely olvasók egy egész új generációját hozta lázba.

1 hozzászólás

  1. Életem legjobb könyvét olvashattam John Greentől a Papírvárosok által. 3-4 nap alatt kiolvastam a könyvet, annak ellenére, hogy 2 hét múlva érettségi. Alig tudtam letenni, annyira imádtam. A filmez pedig már epekedve várom. :) 10/11

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here