Főoldal Hírek Éden Barbara és Éden Loki az Éden Hotel győztesei!

Éden Barbara és Éden Loki az Éden Hotel győztesei!

3
Oszd meg!

Ma véget ért a botrányokkal teletűzdelt Éden Hotel harmadik évada is, amit hetven részen keresztül a Tv2 vetített. Nem volt túl nézett a produktum, jobban járt volna a csatorna, ha tartva magát az eredeti elképzeléshez és a Super Tv2-n vetíti.

eden-nori

Rengeteg negatív kritikát kapott a műsor a gyenge castingért, az előző széria szereplői szerint a mostaniak nem értik a játék lényegét, és önmagukat járatják le. Ami szomorúbb, hogy kirobbant egy hatalmas botrány is, ugyanis Éden Gábor szexuális bántalmazta Éden Nórit, lefogta a lányt, szétfeszítette a combjait, hozzá dörgölte a nemiszervét.

A lány ellenállása sokáig hasztalan volt, de sok könyörgés után a férfi feladta. Ez szexuális erőszak, a Tv2 le is vetítette, és több reklámozó, köztük a Vodafone hátat fordított a csatornának, a Tv2 pedig később magyarázkodni kényszerült, majd nyilvánosan elnézést kértek, és kijelentették, a közeljövőben alaposan meggondolják indítsanak-e hasonló valóságshowt.

Éden Peti, Éden Barbara, Éden Loki és Éden Laura az Éden Hotelben | Fotó: Tv2
Éden Peti, Éden Barbara, Éden Loki és Éden Laura az Éden Hotelben | Fotó: Tv2

A nézettség sem alakult túl fényesen, kezdetben a Barátok közt páholta el az Éden Hotelt, majd egy órával későbbre helyezték, de az RTL esti sorozataival és filmjeivel sem bírt el. Ilyen előzményekkel nem túl valószínű, hogy lenne negyedik évad.

Az utolsó adásra két pár maradt. A képről rendkívül unszimpatikus Éden Péti és Éden Laura, valamint Éden Loki és Éden Barbara. A már kiesett játékosok döntése alapján a győztes páros Éden Barbara és Éden Loki lettek, ők vehettek részt a Hűségceremónián. Ennek a lényege, hogy egymásnak hátat fordítva kellett végigmenniük a vörösszőnyegen. Ha bármelyik játékos is úgy dönt, szólóban akarja megnyerni, a másikat kisemmizve, akkor egyedül övé lett volna a húsz millió forint. De győzött a bizalom, győzött Éden Barbara és Éden Loki!

eden-barbara-loki

3 Hozzászólások

 1. Én végig néztem a műsort. Egyébként a győztesek neve is már régen kiszivárgott így nem volt meglepetés hogy Loki és Barbara nyert. Nekem az is furcsa volt hogy amikor kiesett Nóri és Gábor ők voltak az egyetlenek akiket nem hívtak meg semmilyen tv2-es háttérműsorba. Ez a botrány miatt volt biztosan. Én igazából az előző évadokat nem igen néztem de egy kicsit utána olvastam és azokba egy kicsivel több fordulat volt pl: több játékos, változatos küldetések, párválasztó ceremoniák végénél is volt több csavar. Én azért kedveltem ezt a szériát.

  • Valóban, már korábban kiszivárgott, viszont nem feltétlenül volt hiteles a forrás, simán előfordulhatott volna, hogy tévednek :) Annak örülök, hogy a hibái ellenére is tetszett a műsor :)

 2. Nyaralás előtt itt egy maradék a propaganda ellen.

  -Majka kiröhögő paródiák robbannak és mennek,ez azt jelenti semmit nem ér a csávó.

  -Sarka hiába pakolja óránkét a képeket,a társadalomnak ez haszontalan,ahogy átemelik a bulvárba.Követő,rokon minimális,többség bélyeget tett.Ez a lényeg,tönkrement élet.

  -Istenes:Több műsorom ment,ezért szüneteltettem a rádiót.
  műsorom ment,műsorom ment.
  Tudathasadás,az értelmetlenek értelem adás.
  Így helyes:Több műsorban voltam adás menet felolvasó.(Faktor,VV és kíséretei mind a versenyzőkről és arra tevő,vagy köpő nézőkből)
  Ez a randi műsor is másról szól.Az apja is pótolhatná,utálja a nép a gyereket.

  -Összegyűlnek hogy az egyiknek bakugrást(közszereplők) a másiknak lépésről lépésre adjanak(nem közszereplők)
  Ezért kell menni szeptembertől tüntetni.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here