Főoldal Hírek Domi A Konyhafőnök győztese, Mózes lett a második

Domi A Konyhafőnök győztese, Mózes lett a második

1
Oszd meg!

Ma véget ér A Konyhafőnök második évada. A fináléra Mózes és Domi jutott el, közülük került ki a reality tavaszi évadának a győztese, aki tíz millió forintot nyert és állást egy menő étteremben.

a-konyhafonok-mozes-domi

Az utolsó adásra megérkeztek A Konyhafőnök első szezonjának döntős résztvevői segítőnek, Attila, Rozina és Marci viszontlátása is kellemes fejlemény volt. Tegnap A Konyhafőnök első győztese, Kálmán is feltűnt a műsorban, az ő különleges csirkepaprikásának a reprodukciója volt az egyik feladat.

a-konyhafonok-domi-gyoz

A győztes akárcsak tavaly, idén is nagyon egyértelmű volt. “Fel se fogom, hogy én nyertem meg a versenyt. Amikor kimondták a nevem, az jutott eszembe, hogy minden munka, amit képviseltem, annak volt értelme. Tudom, hogy a családom nagyon büszke lesz rám. Ezt miattuk is csináltam” – nyilatkozta Domi.

A Konyhafőnököt Domi nyerte meg, a megtisztelő második helyen pedig Mózes végzett. “Rengeteg tervem és célom van még. Rengeteget tudok még fejlődni, előttem az élet. Nincs szomorkodás!” – mondta Mózes.

a-konyhafonok-mozes

Ami engem illet, végig Mózesnek drukkoltam, nagyon bíztam benne, hogy övé lehet a diadal, de egyértelmű volt a zsűri folytonos kritikája alapján, hogy Mózesnek nincs esélye. Mindenesetre így is szép teljesítményt nyújtott, pláne ha azt nézzük, még húsz éves sincs. Remélem rá is csodálatos karrier vár – akárcsak Domira. Mert azért ő is szimpatikus volt.

Roppantul élveztem a műsort, nagyon szerettem a teljes évadot. Minden este izgatottan néztem az új részeket, éppen ezért örülök annyira, hogy ősszel visszatér a reality a harmadik évadával. Sőt, már keresik a szereplőket A Konyhafőnök gyerek-kiadásához is. Ősszel sem fogunk unatkozni! Alig várom már, hogy megtudjam, ki léphet Kálmán és Domi nyomdokaiba.

a-konyhafonok-domi

4907 <- Az összes oldalletöltés 9 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Én örülök hogy Domi nyert de Mózes is szimpatikus volt. Én is szerettem nézni ahogy főznek. Mindig izgalmas ételeket csináltak. Örülök hogy visszatértek a tavalyi versenyzők akik közül nekem Attila volt a nagy kedvencem jó volt őt is újra látni. Jó volt az is hogy idén étterembe is főztek remélem a kővetkező évadba is lesz ilyen.Én is várom a két új évadot. A juniorra is kiváncsi mert mert biztos más lesz mint a felnőttes verzió.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here