Főoldal Oldal Blog Találkozzunk a Könyvheti programokon!

Találkozzunk a Könyvheti programokon!

0
Oszd meg!

A jövő hetem fantasztikusan izgalmas lesz, ugyanis három helyen is dedikálok, így aki szeretne velem találkozni, az most megteheti :) Meglepetésekkel is készülök ám, hiszen a dedikálásokon Fogadj el! könyvjelzőt kap mindenki, illetve egy exkluzív, kiegészítő novellát a Fogadj el! című regényemhez.

fogadj-el-dedikalas

Zakály Viktória (Hanna Örök), a regény szerkesztője volt olyan kedves és elvállalta a novella szerkesztését, így aztán sokkal magabiztosabban adom át nektek. Pláne mert kedves ismerősöm, Laura Arkanian (Holdezüst, vérarany) is bétázta, Róbert Katalin (Szívből, színből, igazán) pedig fejlesztő javaslatokkal segítette a munkát. Ha netán valaki nem tudna eljönni, ne csüggedjen, június 9-én online is elérhetővé teszem a novellát, ami a tizedik fejezet kibővítése, Dávid nézőpontú.

Ami a könyvheti programokat illeti, nagyon büszke vagyok rá, hogy a fővárosi dedikálás mellett két vidéki programra is meghívást kaptam. Úgysem jártam még a Tiszán túlon (na jó, csak egyszer Szegeden), így alkalmam nyílik majd a városnézésre is. Élménybeszámolót mindenképpen írni fogok! Íme, az események!

fogadj-el-megjelent

– Június 2-án Kiskunfélegyházán lesz a II. író-olvasó találkozóm, a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. A téma a regény kapcsán az elfogadás lesz. A találkozó 13.30-tól kezdődik.

– Június 6-án Róbert Katalinnal Nyíregyházán leszünk, a Könyvhét meghívott vendégeként. Gerliczki András irodalomtörténész a beszélgetőpartnerünk, a téma az Elfogadás, másság és tabutémák az irodalomban. Az esemény kezdete 16.00.

nyiregyhaza

– Június 7-én megérkezünk a fővárosba is, a Vörösmarty téren, a Könyvmolyképző Kiadó standjánál 15.00. és 16.00. között dedikálok, ismét Róbert Katalin társaságában. A Könyvfesztiválból kiindulva vicces, mosolygós óra lesz!

Ha tudsz, gyere, látogass el valamely rendezvényre, szeretettel várlak. Ha ismered a Media Addictot, mondd nyugodtan, nagyon jól fog esni! Ha netán nem lenne meg a Fogadj el!, a Könyvhéten 20% engedménnyel lesz megvásárolható a Könyvmolyképző Kiadó standjánál, természetesen vadiúj példányt is ugyanolyan szívesen aláfirkantok, mint sokszor olvasott darabot. Már nagyon várom a programokat, remélem sokan osztozunk az örömben :)

Ami a Media Addict frissítését illeti, igyekszem tartani a napi három posztot, ez ma sajnos nem jött össze, de remélem a jövőheti hajrában sikerülni fog. Itt a Könyvhét, szóval a munka is feltobzódott, de igyekszem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here