Főoldal Érdekességek Érdekességek The Fosters: Gavin McIntosh lehet a jövő nagy reménysége

The Fosters: Gavin McIntosh lehet a jövő nagy reménysége

1
Oszd meg!

A tizenhat éves Gavin McIntosh az egyik legígéretesebb fiatal színész. Remek a menedzsmentje, a srác már most nagyon helyes, a The Fostersben pedig fontos szerepet visz. Minden esélye megvan rá, hogy pár év múlva igazi nagyágyú váljék belőle.

Alább következzék öt érdekesség a színészről, akinek bizony érdemes megjegyezni a nevét!

gavin-mcintosh-02

1. Gavin 1999. március 22-én született, nemrég töltötte be a tizenhatot. Arizónában nevelkedett, a családjával együtt Kaliforniába költözött, amint megkapta Connor szerepét a The Fostersben.

gavin-mcintosh-03

2. Gavin a legidősebb testvér, van két öccse, Grant és Cage, akikkel jó kapcsolatot ápol, akárcsak The Fosters-béli kollégájával, Hayden Byerly-vel, akivel alig pár sarokra laknak egymástól.

gavin-mcintosh-05

3. A színészkedés mellett Gavin szeret focizni, bicajozni és odavan a gördeszkáért. Utóbbi a legnagyobb hobbija, a közösségi médiában is gyakran oszt meg magáról ilyen képeket.

gavin-mcintosh-06

4. Nagyon támogatja a bullying (~iskolai terror) megfékezésére szánt mozgalmakat. Elmondása szerint ha meghallja, hogy valakit bántalmaznak, segíteni szeretne, és arra használja a közösségi média felületeit, hogy ezt meg is tehesse.

gavin-mcintosh-04

5. Sokan mondták már neki, hogy hasonlít Ansel Elgortra. “Naponta megkérdezik tőlem, rokonok vagyok-e, de amúgy nem. Ansel szuper tehetséges és nagyon jófejnek tűnik, aki két lábban áll a földön. Szóval, a hasonlóságot dicséretnek veszem.” – nyilatkozta Gavin.

gavin-mcintosh-01

2283 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here