Főoldal Érdekességek Emberi sorsok Videoklipben coming outolt a Youtube-sztár

Videoklipben coming outolt a Youtube-sztár

1
Oszd meg!

Joey Graceffa tizenhat évesen töltötte fel az első videóját a Youtube-ra, és hamar sikeres lett, mindezt tetézte 2013-ban, amikor részt vett a The Amazing Race reality huszonkettedik évadában. Joey az elmúlt években rövidfilmekben is feltűnt, mára pedig a Youtube csatornáján lévő videókat majdnem ötszáz milliószor tekintették meg, és 4.7 millió feliratkozója van. Igazi nagyágyú.

joey-graceffa-01

Amióta feltűnt a színen, folyamatosan megkapta a kérdést, hogy meleg-e. A huszonnegyedik születésnapján előállt, méghozzá egy csodálatosan szép eredeti dallal, amihez videoklip is készült a főszereplésével. Jóképű hercegként talált rá az igazira, egy másik herceg személyében. Joey elmondta azt is, hogy reméli, nyitottságával segíteni tud azoknak az embereknek, akik haszonló dolgokon mennek keresztül, és ettől talán szebb lehet a világ.

Május 19-én megjelent az első könyve is,  In Real Life: My Journey to a Pixelated World címmel, a Simon & Schuster kiadó gondozásában. A memoárban az átélt iskolai zaklatásos borzalmakról, az édesanyja alkoholizmusáról, a testvére autizmusáról mesél többek közt, és az útról, ami segítette őt, hogy elfogadja önmagát.

joey-graceffa-02

1 hozzászólás

  1. Basszus, mindig is sejtettem, de vááá! Még egy pasi a reménytelen szerelem listámra! :D
    Vannak ugye azok a videói Shane Dawsonnal, ahol mindig meleg párnak adják ki magukat, és már évek óta kérdezgetik tőlük, hogy “Hé akkor ti most tényleg melegek vagytok?” Egyébként iszonyat cukik. :3 Ahogy dédnagyanyám mondta mindig: “Drága kisunokám a sármos férfiak vagy melegek vagy papok” :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here