Főoldal Hírek Svédország a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál győztese!

Svédország a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál győztese!

8
Oszd meg!

Svédország az Eurovíziós Dalfesztivál győztese! Måns Zelmerlöw maximálisan megérdemelte a győzelmet, csodálatos volt a dala, erőteljes és profi produkciót nyújtott a színpadon. Gratulálok! Ő kapta minden idők harmadik legjobb pontját, és ez a hatodik svéd győzelem.

svedorszag-eurovizo-gyoztes

Szoros verseny volt, az elején Oroszország vezetett, de aztán a svédek elkezdték kapni a pontokat. A második helyen az Oroszországot képviselő Polina Gagarina, aki remek dalt adott elő. A harmadik helyen a popoperát képviselő olasz zenekar, az Ill Volo.

A magyar induló, Boggie a huszadik lett, de nincs ok a szomorkodásra, hiszen jó volt az előadás, a dal pedig csodálatos üzenetet közvetített.

8 Hozzászólások

  1. Érdekes volt ez, mert nekem tényleg annyira összefolytak a dalok, hogy az orosz dal abszolút nem maradt meg, így nem értettem, mire kapták azt a fenesok pontot. Ez se volt olyan nagy szám, de oké, legyen :)

  2. Én örülök hogy ő nyert. Az ő dalát sokszor meghallgattam. Nála minden megvan ami a nyeréshez kell jó hangja van, jól néz ki és uralja a színpadot és a dala nagyon fülbemászó.

  3. Örülök, hogy ő nyert. Összteljesítményben a második volt nekem, az oroszok jobban tetszettek, de mint mondtam bennem lett volna egy kis rossz szájíz, ha a kialakult helyzet ellenére az oroszok nyertek volna. Elégedjenek csak meg a második hellyel.

  4. Tegnap ilyenkor még úgy voltam, hogy ne nyerjenek a svédek, mert pár éve már nyertek. Ezt kicsit igazságtalanságnak véltem a többi országgal szemben. De nem bánnom, hogy győztek, mert a dal jó! Dúdolható, megmarad a fejben. Ráadásul jobban bejön, mint az Euphoria.

    Amúgy a múlt héten az X Factor Adria (a szerbek, a montenegróiak, a bosnyákok, a macedónok és a horvátok közös X Factora) vendég fellépője volt. https://www.youtube.com/watch?v=_9fJGMFK5bA

  5. Az idei versenyen szerintem elég tucat szám volt mindegyik. Mikor először hallgattam a svéd számot, egyből David Guetta jutott eszembe, de mint észrevettem, másnak is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here