Főoldal Hírek Boggie a huszadik helyen végett a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon!

Boggie a huszadik helyen végett a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon!

12
Oszd meg!

Véget ért a hatvanadik Eurovíziós Dalfesztivál, aminek a győztese Svédország lett. A hazai induló, Boggie is bejutott a döntőbe, ahol összesen tizenkilenc pontot gyűjtve, a huszadik helyen zártuk a versenyt.

Hiába, hogy nem értünk el csodálatos helyezést, de szerintem így is büszkék lehetünk Boggie-ra. Jó volt az előadás, a dalszöveg erős üzenetet közvetít, és tökéletesen beillik az idei Eurovízió, építsünk hidakat szellemiségébe.  Örüljünk inkább, hogy egy tehetséges énekesnő, a kvázi saját dalával képviselt minket, mintsem szomorkodjunk a gyenge helyezés miatt.

Őszintén bízom benne, hogy jövőre is részt veszünk az Eurovízión, és akkor is sikerülni fog a lényeg, hogy bejussunk a döntőbe. Mert ez számít igazán.

-

3140 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

12 Hozzászólások

 1. Vérszegény volt a produkció,Tibi. Ez lehet, itthon nem tűnt fel (bár nekem az itthoni produkciók közül sem emelkedett ki), a hazai mezőnyben és egy kis színpadon, de ott nagyon kevés volt. Amint műsor közben is írtam, egyszerűen nem is értem, hogy egy ilyen dalt, miért nem erőteljes zenekari alappal engedtek ki. Így nem hatott.
  Mondanám, hogy sajnálom, de igazából nem lep meg.

  • Szerintem pont ettől lett különleges, hogy ennyire egyszerű volt. De úgysem győzzük meg egymást, és ez pont így jó. A zenét mindenki máshogy látja :)

   • :) És még sok minden mást is. De én szeretem, amikor kulturált formában ellent is lehet mondani egymásnak és attól nem lesz örihari :)
    Viszont döbbenetes belegondolni, hogy ByeAlex száma mennyivel jobban bejött Európának, mint Boggié. Mert bár én (is) Kedvesem rajongó voltam, de azért színvonal és mondanivaló tekintetében Boggie mindenképpen többet mutatott. Persze lehet arra következtetni, hogy nem a mondanivaló a lényeg, hanem az egyediség. És az előadásmód, a tegnapi után ezt mindenképp érdemes leszögezni.

 2. Nagyon jó volt a dal. Én azt hittem hogy több pontot kapunk de legalább nem az utolsók lettünk. Jó hogy bent voltunk a dőntőbe. Bogiee egy jó énekesnő és most új kapcsolatokra is szert tett ami jót tett a karrierjének is. Biztos még sokat hallunk róla is.

 3. Nem csalt az első megérzésem: Boggie kiválasztása után már rögtön megmondtam, hogy ezzel a dallal 15. helytől ne is álmodjunk jobbat. Ugyanakkor szerintem gyenge volt az idei hazai felhozatal is, és abból az egyik legjobbat küldtük . Ugyanúgy gyenge volt a nemzetközi felhozatal is, és a hallottak alapján simán első tízbe vártam volna, de nem.

 4. Én szégyellem, hogy egy ilyen pocsék számmal és undorító csajjal lejárattuk az országot.
  Annyira utálom ezt az öntelt tyúkot. Aranylemezes énekesnő…. 2000 lemezzel. :D Máshol ez még a pirit kategória.
  Boglárka császárnő leszállhatna a magas lóról! Mi a fenére ilyen beképzelt?
  Talán a gusztustalan, hiéna vicsorára?
  Betegesen magabiztos, extrém öntelt, lenéző, lekezelő stílusa van.
  A fényképei és a nyilatkozatai is egy ritka ellenszenves nőszemélyt mutattak be egész Európának. Még a 20. hely is sok neki, örüljön, hogy kapott kegyelem pontokat. 0-t érdemelt volna.
  Maga az előadás is szánalmas volt. Merevek voltak, mint akik bevettek 1 doboz viagrát és nekik estek pénisz pumpával a legjobb hatás érdekében. Amúgy a csaj full számító és manipulatív. Gondolta, hogy Conchita után majd az ő száma lesz a nyerő. Az orosz ugyanezt csinálta, de minőségibb előadásban, kiváló hangú és babaarcú nővel. Meglehet nézni, hol végzett az egyik és hol a másik.

  Annak örülök, hogy másnak is feltünt az, ami Nekem és sokan utálják a nagysádot.
  Meglehet nézni különböző netes oldalakat (magyar és külföldi), hogy utálják a senoritát.

 5. Bírom Boggiet, de szerintem ez az eddigi leggyengébb dala. Szép a téma, de a zene altatós és unalmas. Ebben jobb helyezés esélye nem volt. Nézzük a jó oldalát nem lett utolsó és kapott pontot nem, mint a németek vagy az osztrákok. Gondoljunk bele, nekik milyen rossz lehetett.

 6. Az Eurovízión a mondanivaló szinte soha nem számított semmit. Így mikor Boggie dala győzött rögtön tudtam, hogy ez bukta lesz, mert semmilyen megfogó dallama nincs. A színpadi kép is unalmasra sikerült, pedig esetleg az alapján mèg jobban megjegyeztek volna minket…Szeretem Boggie-t és a hangját, viszont azt már kevèsbé, hogy semmi mimika nincs az arcán. Hogy akar fapofával ilyen gondokról ènekelni? :( Szóval összefoglalva csalódott vagyok, mert mèg ebből a borzalmas dalból is ki lehetett volna hozni többet.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here