Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Eurovíziós Dalfesztivál: Beleszerettem Loïc Nottet dalába

Eurovíziós Dalfesztivál: Beleszerettem Loïc Nottet dalába

6
Oszd meg!

Az Eurovízió első elődöntőjén rögtön felfigyeltem Loïc Nottet ritmusos, egyedi és különleges dalára, amivel szerencsére be is jutott a szombati döntőbe. Nem is lennék meglepve, ha ő nyerné meg az Eurovíziót, hiszen remek a hangszíne, a dal pedig frenetikus és különleges. Egyszerűen van benne valami.

Loic Nottet eurovision

A Rhythym Inside-hoz készült videoklip is nagyon menő, kifejezi azt, amiről a dal szól, hogy mindegy, milyenek vagyunk, mennyire különbözőek, a ritmus ugyanúgy dobog bennünk és pont ettől vagyunk egyformák. Én legalábbis ezt szűrtem le belőle.

Eddig egyértelműen Loïc Nottet a kedvencem a mezőnyből, és abszolút nem bánnám, ha nagyon jó helyezést érne el az Eurovízión. Akár az első helyet!

Ahogy nézegettem a kritikákat, a kommenteket, no meg a fogadóirodák előrejelzéseit, minden esélye meg is van. Hát hajrá, hajrá, addig is meghallgatom újra a dalt.

Loic Nottet - Rhythm Inside

3456 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Nagyon tehetséges a srác.
  Engem is rögtön megfogott a dal színpadi képe és hangzásvilága.

  Utána kutatodtam Loicnak, és a belga Voice-ban lett második helyezett, és olyan dalfeldolgozásokat csinál, hogy csak na.Ha nem is nyeri meg, szerintem nagy jövő áll előtte.

  https://www.youtube.com/watch?v=xQTZ2YCEPlQ

  • Wow, nagyon szuper ez a feldolgozás. Isteni a srác hangja és remekül táncol. Nem lepne meg, ha ugyanúgy felfedezné őt a világ, ahogy anno Eric Saadét is :)

 2. Egyedi?? Ez? Egy az egyben Lorde – Royals. Amint meghallottam, rögtön beugrott, hogy én ezt már hallottam valahol, és tádá, innen ismerős. Szomorú, mert amúgy ha ezt nem nézem, nekem is tetszik a dal.

 3. Szombaton terveztem minden dalt élőben meghallgatni, de az askod és ezen bejegyzés alapján meghallgattam a két dalt előzetesen. A belga nagyon nem az én világom, egyenesen nem tetszik, a svédet pedig egyszerű szerethető rádióslágernek hallja a fülem és semmi több ezen kívül. Ahhoz képest, hogy én mennyire szkeptikus vagyok Boggie dalával szemben, ezekhez képest tök szupernek és Eurovízióra valónak találom.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here