Eurovíziós Dalfesztivál: Beleszerettem Loïc Nottet dalába

6

Az Eurovízió első elődöntőjén rögtön felfigyeltem Loïc Nottet ritmusos, egyedi és különleges dalára, amivel szerencsére be is jutott a szombati döntőbe. Nem is lennék meglepve, ha ő nyerné meg az Eurovíziót, hiszen remek a hangszíne, a dal pedig frenetikus és különleges. Egyszerűen van benne valami.

Loic Nottet eurovision

A Rhythym Inside-hoz készült videoklip is nagyon menő, kifejezi azt, amiről a dal szól, hogy mindegy, milyenek vagyunk, mennyire különbözőek, a ritmus ugyanúgy dobog bennünk és pont ettől vagyunk egyformák. Én legalábbis ezt szűrtem le belőle.

Eddig egyértelműen Loïc Nottet a kedvencem a mezőnyből, és abszolút nem bánnám, ha nagyon jó helyezést érne el az Eurovízión. Akár az első helyet!

Ahogy nézegettem a kritikákat, a kommenteket, no meg a fogadóirodák előrejelzéseit, minden esélye meg is van. Hát hajrá, hajrá, addig is meghallgatom újra a dalt.

Loic Nottet - Rhythm Inside

3280 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.6 hozzászólás

 1. Nagyon tehetséges a srác.
  Engem is rögtön megfogott a dal színpadi képe és hangzásvilága.

  Utána kutatodtam Loicnak, és a belga Voice-ban lett második helyezett, és olyan dalfeldolgozásokat csinál, hogy csak na.Ha nem is nyeri meg, szerintem nagy jövő áll előtte.

  https://www.youtube.com/watch?v=xQTZ2YCEPlQ

  • Wow, nagyon szuper ez a feldolgozás. Isteni a srác hangja és remekül táncol. Nem lepne meg, ha ugyanúgy felfedezné őt a világ, ahogy anno Eric Saadét is :)

 2. Egyedi?? Ez? Egy az egyben Lorde – Royals. Amint meghallottam, rögtön beugrott, hogy én ezt már hallottam valahol, és tádá, innen ismerős. Szomorú, mert amúgy ha ezt nem nézem, nekem is tetszik a dal.

 3. Szombaton terveztem minden dalt élőben meghallgatni, de az askod és ezen bejegyzés alapján meghallgattam a két dalt előzetesen. A belga nagyon nem az én világom, egyenesen nem tetszik, a svédet pedig egyszerű szerethető rádióslágernek hallja a fülem és semmi több ezen kívül. Ahhoz képest, hogy én mennyire szkeptikus vagyok Boggie dalával szemben, ezekhez képest tök szupernek és Eurovízióra valónak találom.

  • Nagyon gyenge az idei mezőny. Konkrétan ezen a kettőn kívül nekem más nem is tetszik. Neked meg ezek sem :)

Leave A Reply