Főoldal Érdekességek Bulvár Glee: Nézd csak milyen gyönyörű volt Heather Morris az esküvőjén!

Glee: Nézd csak milyen gyönyörű volt Heather Morris az esküvőjén!

4
Oszd meg!

Végre, valóra vált a Glee sztárjának régóta dédelgetett álma. Heather Morris még 2011-ben, a Fitness Magazinnak nyilatkozta, mennyire szeretne hozzámenni Taylorhoz, és gyermeket szülne neki.

Kisfiuk, Elijah 2013-ban született, most pedig sor került az esküvőre is. Régi kapcsolat az övék, Taylor Hubbellt már a gimnáziumban megismerte a huszonnyolc éves színésznő. Az esküvőre Kaliforniában került sor, ahová természetesen a Glee sztárjai is meghívást kaptak, Naya Rivera, Jenna Ushkowitz és Kevin McHale is együtt örültek az ifjú párral.

Az esküvőről készült csodaszép fotók alább megtekinthetőek. Heather nagyon gyönyörű volt, öröm látni, hogy teljesült az álma, és ennyire boldog!

heather_wedding_01 heather_wedding_02 heather_wedding_03 heather_wedding_04 heather_wedding_05 heather_wedding_06 heather_wedding_07 heather_wedding_08 heather_wedding_09 heather_wedding_10 heather_wedding_11 heather_wedding_12 heather_wedding_13 heather_wedding_14 heather_wedding_15 heather_wedding_16

4 Hozzászólások

 1. Hát, nem vagyok egy esküvőmániákus, de erről példát lehetne venni. Szép, egyszerű fehér ruha, szintén egyszerű, kellemes környezet, semmi csicsa. Nagyon klassz. Helyes kis család a kisfiúval együtt :)

  • Totál egyetértek. Pluszban azt tenném hozzá, hogy itt nem is látszik, hogy híresség az ara, olyan letisztultan “hétköznapi” az egész. Tetszik :)

 2. Heather tényleg csodaszép volt! És a kisfiuk is nagyon aranyos.
  Olyan jó látni, hogy ők néhányan ilyen jó barátok lettek a Glee alatt.
  Úgy tudom Grant Gustin is ott volt, láttam az instagramján képeket is. Sok boldogságot nekik!!

 3. Nagyon szép volt. Gratulálok nekik és az a kisfiú.. *.*
  Egyébként Vanessa Lengies (Sugar) is ott volt. :P

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here