Főoldal Hírek Emlékeztető: Ma este Eurovíziós Dalfesztivál – Hajrá Boggie!

Emlékeztető: Ma este Eurovíziós Dalfesztivál – Hajrá Boggie!

3
Oszd meg!

Bizony, ennyire gyorsan szalad az idő… Máris itt az idei Eurovíziós Dalfesztivál, amin hazánkat Boggie képviseli a Wars for Nothing című dalával. Az első elődöntőt a Duna TV közvetíti, ma este 21.00-tól.

Idén sajnos nem nézhetjük olyan nyugodtan az adást, mint tavaly, ugyanis elég megosztó véleményeket hallani a magyar indulóról. A fogadóirodák szerint például még a középdöntőbe sincs esélye bejutni, szóval lesz miért izgulni ma este. Az utóbbi években szerencsések voltunk, hiszen Kállay-Saunders András, ByeAlex, a Compact Disco és Wolf Kati is bejutottak a döntőbe.

Ami engem illet, továbbra is hiszek a dalban, a mondanivalójában és az egyszerűségében ami nagyszerűséget rejt magában. Élő Blog most nem lesz, de ezerrel drukkolok Boggie-nak, remélem ha más nem is, de a döntő sikerülni fog. Hajrá!

Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal: Csemer Boglárka Boggie megy Bécsbe

1397 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Nekem nem jön be a magyar dal, kicsit túlértékeltnek éreztem már a magyar válogatón is. Plusz úgy döntöttem, majd a döntőt nézem, holnap és pénteken is hajnalos kelés van, szóval nem akarok még kialvatlanabb lenni, mint amúgy is. Reggelre úgyis látni majd eredményt :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here