Főoldal Hírek Az útvesztő – A tűzpróba: Itt az első trailer & poszter

Az útvesztő – A tűzpróba: Itt az első trailer & poszter

3
Oszd meg!

Ma megjelent Az útvesztő második részéhez, a Túzpróbához az első trailer és poszter. A film premierje 2015. szeptember 18-án várható, természetesen itthon is bemutatják, hiszen Az útvesztő is nagy siker volt.

Ide kattintva megnézhettek jó pár fotót a Tűzpróbából, de vigyázat, spoileresek lehetnek, akárcsak a trailer.

tuzproba

2329 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Hát, mit ne mondja, én hatalmasat csalódtam ebben a trailerben… Nemrég fejeztem be a könyvet, és ugyan az sem tetszett, de mégis azt vártam, hogy az előzetesben legalább valamennyi részét visszakapom annak, amit olvastam… Hát, hogy úgy igazán őszinte legyek, talán ha egy másodperccet elkaptam belőle, ami talán az, amit a könyvben is olvastam, de még abban sem vagyok biztos….
    Egyébként nem tudom, hogy láttad-e a hírt, de valószínűleg nem, mert akkor szerintem már tettél volna valamilyen említést rá a blogon – úgy tűnik, ismét megpróbálkoznak egy Párválasztó filmmel. Itt van hozzá a link: http://deadline.com/2015/04/the-selection-keira-cass-katie-lovejoy-warner-bros-1201413855/

    • Hát én meg pont azért örültem, mert amit láttam, az izgalmasabbnak és értelmesebbnek tűnt a Tűzpróba előzetesből, mint a könyv. Mondjuk volt pár aggasztó kép, ami épp olyan idiótaság volt, mint a könyvben (fentről lógó halottak és társaik), de annak ellenére, hogy szinte biztosra vettem korábban, hogy én ennek a könyvnek a filmváltozatát tutira nem nézem meg, most szinte kedvet kaptam hozzá.

    • Bizony, láttam már a Párválasztó-filmes hírt, de egyelőre reménykedni sem merek, már kétszer felsültem, ezért inkább nem is írok róla külön posztot. Majd ha komolyodik a dolog :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here