Főoldal Hírek Shadowhunters: Íme Valentine Morgenstern és Magnus Bane!

Shadowhunters: Íme Valentine Morgenstern és Magnus Bane!

1
Oszd meg!

Egyre izgalmasabban alakul A végzet ereklyéi könyvekből készülendő Shadowhunters c. sorozat castingja! A legtöbb szereplőt már megtalálták, erről itt olvashattok egy összesítést, tegnap pedig Valentine és Magnus kilétére derült fény.

harry-shum-jr-01

A legnagyobb várakozás kétség kívül Magnus Bane kiválasztását előzte meg, ugyanis a közönségkedvenc karakternek a mozifilmben remek színészt találtak, Godfrey Gao elnyerte a nézők tetszését is. A sorozatban a Glee sztárja, Harry Shum Jr. alakíthatja a biszexuális boszorkánymestert! Sikerült egy jóképű, tehetséges színészt kiválasztaniuk aminek szívből örülök.

Harry karizmatikus egyéniség, színésznek sem utolsó, LMBT szerepben is feltűnt már A bátyám árnyékában című díjnyertes filmben, plusz a Glee-ben is megmutathatta sokoldalúságát, szóval itt sem lesz gond. Meg amúgy is, Harry igazán jól néz ki :)

harry-shum-jr-02

A sorozat főgonoszi szerepét Valentine tölti be, akit a filmben Jonathan Rhys Meyers alakított. A sorozat castingosai úgy érzem ismét nagyon jól döntöttek, hiszen a szerepet Alan Van Sprang kapta, akit leginkább a Reign – Az uralkodónőből ismerhetünk, ahol a Henry királyt alakította. Valentine szerepét mintha ráöntötték volna Alanre, mind alkatra, mint habitusra nagyon jó döntés.

Most már tulajdonképpen csak a Jocelynt alakító színésznőről nem hullt le a lepel a főszereplők közül. Nagyon szimpatikus ez a szereplőgárda, és már egyre jobban várom a Shadowhunters premierjét. Addig is ideje lesz a nyáron Cassandra Claret olvasni :)

alan-van-sprang-valentine

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here