Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Megjelent Fehérvári Gábor Alfréd és Horányi Juli első videoklipje!

Megjelent Fehérvári Gábor Alfréd és Horányi Juli első videoklipje!

3
Oszd meg!

A héten két tehetségkutatós felfedezett is előrukkolt az első önálló videoklipjével, amik az első dalukhoz készültek. Ugyan egyikük sem nyerte meg az adott műsort, de esélyt kaptak, hogy berobbanhassanak a hazai zenei életbe.

02-sor

Az X-Faktoros Horányi Juli első videoklipje az Electrical című dalához készült. A dal nagyon nem az én stílusom, nem is jó hallgatni, de passzol Juli hangszínéhez, így nem panaszkodom.

A videoklip érdekes lett, erőteljesen érződik benne némi Lady Gaga felhang, aminek nem feltétlenül örülök, de legalább magyar viszonylatban is emlékezeteset alkottak a kreátorok. A CGI effektek egész jók lettek.

Mindent egybevéve nem rossz debütálás ez, de kétlem, hogy ezzel a dallal őrült sikereket érne el Juli.

horanyi-juli

02-sor

A Rising Star gyönyörű felfedezettje, Fehérvári Gábor Alfréd is most rukkolt elő a videoklipjével. A dal már régóta kikerült, sőt, igazi rádiós sikerré avanzsált, legalábbis a Petőfi rádión a második helyig jutott a lejátszási listán, és a legális online letöltésekben is jól áll.

A dal egyszerűen zseniális, nagyon passzol Alfréd egyéniségéhez és a hangszínéhez. Igazán jó hallgatni a dallamossága miatt. Amit még érdemes kiemelni, hogy mennyire nemzetközi, simán elhinném, hogy ő egy brit énekes. Kállay-Saunders András és Szakos Krisztián remek munkát végeztek a dallal.

A videoklipről nem igazán lehet mit mondani, tipikus image film, amiben Gábor legfőbb dolga, hogy szép legyen, az meg neki abszolút nem probléma.

fehervari-gabor-alfred

3 Hozzászólások

  1. Hát, ezt nem hallgattam meg korábban. Picit tartottam/tartok tőle, hogy majd FGA-ban is csalódok, mint Pál Dénesben. De egyelőre nincs rá okom, mindig olyan kellemes jelenség. Képileg ;) és hangilag is. És tényleg illik ez a szám hozzá. Klassz!

  2. Juli dala engem totál meggyőzött (nekem Lady Gaga mellett kicsit La Roux is beugrott róla, én mondjuk mindkettőjüket szeretem, és Julinak is szorítottam a verseny alatt, szeretem a hangját). Mindenképpen fel fogom venni a zenehallgatós listámra, nagyon tetszik. :)
    A Mary Joe sem rossz, de nekem totálisan Avicii érzésem van tőle… Amúgy meg egyetértek youtube-on a legfelső kommenttel… Ezek a vonagló *** csajok minek kellettek bele? -.-

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here