Mason bepasizik a Teen Wolf ötödik évadában!

  1
  Oszd meg!

  A Teen Wolf című sorozatban eddig is jelen volt az LMBT téma, gondoljunk csak a csodálatos Danny és Ethan párosra. Most egy újabb meleg párt kapott a sorozat!

  michael

  Az ötödik évadban újabb szereplővel gazdagodik a Teen Wolf, akit Michael Johnston alakít. A karakter neve Corey, új fenyegetésként jellemzik, tehát akár rossz fiú is lehet. Ami viszont érdekesebb lehet, hogy Michael karaktere hamar kapcsolatba kerül Masonnel, a meleg sráccal. Egy interjúban a színész elárulta, akár barátságnak is indulhat, de hamar több lesz belőle…

  Johnsont egy interjúban megkérdezték a Teen Wolft LMBT részéről is: “Amikor látok egy kapcsolatot a Teen Wolfban azt tapasztalom, hogy mind egyforma elbánásban részesül. Ők nem csinálnak nagy ügyet abból, hogy feltűnik egy meleg kapcsolatban a sorozatban, hiszen ugyanolyan, mint bármilyen más kapcsolat. Akárcsak az életben“.

  Meglepően szimpatikus az új fiú, kíváncsian várom az ötödik évadot, ami június 29-én debütál. Az új évadról már olvashattatok az oldalon egy spoileres cikket, találtok kulisszák mögötti fotókat és az is kiderült, kit alakít a Pretty Little Liars sztárja, Cody Christian a sorozatban!

  cody

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here