Főoldal Hírek Doña Bárbara: Új telenovella főszerepet kapott Aracely Arámbula

Doña Bárbara: Új telenovella főszerepet kapott Aracely Arámbula

4
Oszd meg!

A Telemundo nemrég jelentette be, hogy elkészítik a Doña Bárbara c. telenovella feldolgozását. Mindez azért is meglepő, mert 2008-ban már sikerre vitték a történetet Edith González (Esperanza) és Christian Meier (Luz María) főszereplésével.

aracely-arambula-dona-barbara-1

Az új verzióról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a főszereplője a negyvenéves Aracely Arámbula lesz, aki mondhatni nemzetközi szupersztárnak számít. Munkáit itthon is bemutatták, láthattuk a Sonadoras, María del Carmen, A szerelem ösvényei, Vad szív, Az örökség és a Lucia – A sors üldözöttje főszerepeiben is.

A Doña Bárbara egy gyönyörű, karizmatikus és kemény akaratú nőről, Barbaráról szól, aki nem csak szépségével, hanem belső tulajdonságaival is a középpontba kerül. Eddig egyelőre ennyi derült ki. A 2008-as változatban Barbarát megerőszakolják, lánya születik, akit eltaszít magától. Évek telnek el, a nő szíve megkeményedik, aztán rátalál a szerelem, de pechjére felbukkan a lánya is, aki szintén belezúg ugyanabba a férfiba. Így anya és lánya ugyanazért a pasiért kénytelenek harcolni.

Azt pedig már látatlanban meg lehet jósolni, hogy Aracely miatt itthon is lecsapnak majd a telenovellára, ami azért is jó, mert a 2008-as verzióból kimaradtunk. Az alábbi trailer pedig egész hangulatosra sikeredett.

aracely-arambula-dona-barbara-2

7963 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Gabriela Spanic még a végén kárt tesz magába a hír hallatán. Élete ez a szerep, de másodszorra sem kapta meg.

  2. Meg kicsit idősnek is néz ki…bár még mindig jobb lenne, mint a korábban emlegetett Homok titkai feldolgozásban.

    • Korban szerintem passzolna Spanic is, a sztorinak ugye az a lényege, hogy van egy felnőtt lánya. Mindenesetre Azteca ide vagy oda, Aracely szimpatikusabb választás számomra :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here