Főoldal Hírek Once Upon a Time: Magyar szinkronnal folytatódik az Egyszer volt, hol nem...

Once Upon a Time: Magyar szinkronnal folytatódik az Egyszer volt, hol nem volt

1
Oszd meg!

Végre, Magyarországon is folytatódik az Egyszer volt, hol nem volt c. sorozat! Annak idején nem sokkal az első évad amerikai fináléja után, 2012. augusztus 19-én volt a hazai premier az M1 csatornán, majd a második évad egy évvel később, 2013. augusztus 21-én érkezett meg.

Most, hogy két éve várnak a szinkron szerelmesei a napi betevőre, a közmédia elérkezettnek látta az időt a harmadik évad levetítésére. Az új részek 2015. június 03-tól lesznek láthatóak, az M2 csatornán.

A harmadik évadról két értékelést is találtok az oldalon, az egyik a Neverlandes, a második pedig a Wickedes részekre koncentrál. Így utólag visszagondolva egész jó volt a harmadik szezon, érdemes folytatni. A negyedik évadot én is bedarálom majd a nyáron, az ötödik pedig ősszel debütál az amerikai ABC csatornán.

egyszer-volt-hol-nem-volt

1 hozzászólás

  1. Mi most nézzük anyuval szinkronosan a harmadik évadot (anyum nem tud sajnos angolul), míg én egyedül angolul nézem a sorozatot. A szinkron elmegy, bár Zelena magyar hangja nekem fura. Talán mert megszoktam az eredetit, és most nem igazán illik hozzá a magyar. De amúgy a szinkron egész jó lett, csak Rumple neve helyett a Zörgőfürge irritál már harmadik évada. Azt sosem fogom megszokni, nekem Rumplestiltskin akkor is Rumplestiltskin marad.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here