close
Hírek

Once Upon a Time: Magyar szinkronnal folytatódik az Egyszer volt, hol nem volt

Végre, Magyarországon is folytatódik az Egyszer volt, hol nem volt c. sorozat! Annak idején nem sokkal az első évad amerikai fináléja után, 2012. augusztus 19-én volt a hazai premier az M1 csatornán, majd a második évad egy évvel később, 2013. augusztus 21-én érkezett meg.

Most, hogy két éve várnak a szinkron szerelmesei a napi betevőre, a közmédia elérkezettnek látta az időt a harmadik évad levetítésére. Az új részek 2015. június 03-tól lesznek láthatóak, az M2 csatornán.

A harmadik évadról két értékelést is találtok az oldalon, az egyik a Neverlandes, a második pedig a Wickedes részekre koncentrál. Így utólag visszagondolva egész jó volt a harmadik szezon, érdemes folytatni. A negyedik évadot én is bedarálom majd a nyáron, az ötödik pedig ősszel debütál az amerikai ABC csatornán.

egyszer-volt-hol-nem-volt

3185 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Tags : Once Upon a Time

1 hozzászólás

  1. Mi most nézzük anyuval szinkronosan a harmadik évadot (anyum nem tud sajnos angolul), míg én egyedül angolul nézem a sorozatot. A szinkron elmegy, bár Zelena magyar hangja nekem fura. Talán mert megszoktam az eredetit, és most nem igazán illik hozzá a magyar. De amúgy a szinkron egész jó lett, csak Rumple neve helyett a Zörgőfürge irritál már harmadik évada. Azt sosem fogom megszokni, nekem Rumplestiltskin akkor is Rumplestiltskin marad.

Leave a Response