Három új sorozatot mutat be a következő évadban a The CW

  3
  Oszd meg!

  Ma volt megtartva a The CW Upfronts, amiből kiderült, hogy melyik három pilotból rendelt sorozatot a csatorna. Sajnos az általam legjobban várt Cheerleader Death Squad-ban látott fantáziát a The CW. A kreátor Marc Cherry (Született Feleségek, Devious Maids) volt, a sztori pedig egy campuson játszódott volna, ahová gazdag tinik járnak, aki az új tanárnak – aki volt CIA-s – próbálnak segíteni a kapcsolataik révén visszajutni a szakmába. Nagyon sajnálom, hogy nem lett belőle széria. Három pilotból viszont sorozat készül, alább ezekről találsz rövid infót és egy trailert is.

  02-sor

  Crazy Ex-Girlfriend

  A Hart of Dixie-t hivatott pótolni Rachel Bloom sorozata, aminek a főhőse egy sikeres, ambíciózus és dilis ügyvédnő, aki egy kisvárosba költözik New Yorkból, hogy rátaláljon a boldogság és a szerelem.

  Szimpatikusnak tűnik, kíváncsian várom mit hoznak ki a sztoriból. Hétfőnként adják majd, párban a Jane the Virgine-nel.

  crazy-exgf

  02-sor

  Containment

  Újabb sorozattal jelentkezik Julie Plec, a Vámpírnaplók hírhedt kreátora. A sorozat a belga Cordon feldolgozása, amiben egy rejtélyes és halálos járvány miatt karantén alá kerül a város. Keresik a gyógymódot kívül és belül, szóba kerül egy összeesküvés, és zajlik a dráma a karanténban.

  A Búra alatt klónjának tűnik a széria, azt pedig egy évad alatt eluntam, tehát nem igazán hiszem, hogy nagyon jó lehet ez a sorozat, de azért belenézek, hátha. A midseasonban érkezik, 2016-ban.

  Containment-cast1

  02-sor

  DC’s Legends of Tomorrow

  Ahogy az várható volt, a The Flash – Arrow spin-off is berendelésre került. Ebben a sorozatban Rip Hinter, Captain Cold,White Canary, Firestrom, The Atom, Captain Cold meg egy rakat jó és rossz fiú fog szerepelni. A cél, hogy egyesítsen mindenkit, mert csak közösen menthetik meg a világot.

  A leírás alapján kesze-kuszának tűnik ez nekem, és picit fura is, hogy nincs egy központi főszereplő, csak az Arrow – The Flash mellékszereplői lettek bezsúfolva, de kíváncsian várom mi lesz ebből a katyvaszból. 2016-ban debütál, midseason lesz ez is.

  DC's Legends of Tomorrow

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here