Főoldal Hírek Jó útra tért? Miley Cyrus botrányok helyett jótékonykodik!

Jó útra tért? Miley Cyrus botrányok helyett jótékonykodik!

2
Oszd meg!

Az utóbbi hónapok Miley Cyrus botrányaitól voltak hangosak. Az énekesnő ismertségét most nemes célra használja, ezért mindenképpen megérdemel egy főhajtást.

miley-cyrus

Cyrus létrehozott egy alapítványt Miley’ Happy Hippie néven, aminek célja a hajléktalan fiatalok segítése. Az énekesnő elmondta, hogy a hajléktalanok negyven százaléka LMBT fiatal, és a transzneműek legalább harmada megfordult már hajléktalan szállón, miután a szüleik kitagadták őket.

A nonprofit szervezettel több ezer Los Angelesi hajléktalannak segít, az alapvető szükségleteiket lehetővé téve. Miley újra összeállt a Backyard Sessionssal, és két dalt is előadott, a bevételek pedig az alapítványt támogatják.

A második dalt, a No Freedomot Leelah Alcornnak ajánlotta, és elmondta, hogy decemberben nagyon megviselte őt Leelah tragikus halála. Azért tevékenykedik tehát, hogy az ilyen elkerülhető legyen a közeljövőben.

Nagyon szimpatikus ez a hozzáállás, és örülök, hogy a botrányok mellett jótékonykodásra is jut ideje Mileynak. Azt pedig csak remélni tudom, hogy a botrányok immáron elmaradnak…

miley-cyrus2

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here