Főoldal Hírek Felhőtlen: Fantasztikus dalt írt Caramel egykori tanítványának!

Felhőtlen: Fantasztikus dalt írt Caramel egykori tanítványának!

4
Oszd meg!

Tegnap Caramel szomorkás üzenetet írt a Facebookra, amiben arról panaszkodott, hogy a The Voice-ból megismert Henderson Dávid – akinek mellesleg a mestere volt – mennyivel több figyelmet érdemelne. Így szólt a kiírás:

A rádiók mind elutasították ezt a dalt, de ettől függetlenül nagyon szeretem. A szívem-lelkem beleírtam ebbe a dalba, és adtam Henderson Dávidnak, aki sokkal nagyobb figyelmet érdemelne, mint amit kap.

caramel - henderson

Hozzáfűzte azt is, hogy nem szomorkodnak, hanem elkezdenek dolgozni Dávid új dalán, és egy videoklipet is kilátásba helyezett. Nagyon szimpatikus ez a hozzáállás, jó látni, hogy Caramel tevékenykedése – mentor szerepe nem csak a The Voice-ra szólt, hanem hosszú távon sem engedi el Dávid kezét. Tényleg nagyon tehetséges a srác, megérdemelné a rivaldafényt.

Ami pedig a Felhőtlent illeti, nem is értem miért nem kérnek a rádiók ebből a dalból. Slágergyanús, jól felépített, remek refrénnel, és az egész dal jól dúdolható. Egyedül talán a dalszöveg döcögős, de semmivel sem érzem rosszabbnak, mint a rádióból üvöltő magyar slágereket. Remélem a következő dal nagyobb felhajtást kap, addig is, hallgassátok meg a Felhőtlent!

henderson-david

4 Hozzászólások

  1. Ez tényleg jó! :)
    A magyar rádiózás egy érdekes terület…. Még a Petőfin érzem,hogy nyitottabbak minden típusú zenére és az új előadókra,de a Class Fm és a Music Fm…. Gondolom azoknak az előadóknak a dalait nyomatják ott,akik mögött van rendesen pénz a produkcióban. Szegény Dávidnak gondolom nincs annyira… :(

    • Igen, a Petőfi tényleg változatosabb, a többi viszont ragaszkodik a már ismert előadókhoz. Kár, mert nem azon múlik egy dal “jósága”, hogy mennyire ismert, aki előadja :(

  2. Még most is nagyon jó ez a szám. Szerintem ha az M2 új műsorába az én vagyok ittbe meghívnák az is sokat segítene. Ott is elég nyitottak mondjuk például van egy téma ami lehet zenei vagy más és ott beszélgetnek vele. Ez a műsor jó fórum lenne neki is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here