Főoldal Hírek Shadowhunters: Majdnem teljes A végzet ereklyéi tv-sorozat szereplőgárdája!

Shadowhunters: Majdnem teljes A végzet ereklyéi tv-sorozat szereplőgárdája!

7
Oszd meg!

Folyamatos izgalomban tartja az ABC Family csatorna A végzet ereklyéi könyvek szerelmeseit, ugyanis nem egyszerre, hanem apránként jelentik be a szereplőgárdát. A héten lehullt a lepel Claryről, ma pedig Luke és Alec alakítójára is fény derült.

Ami engem illet, eddig teljesen elégedett vagyok a szereposztással, annak ellenére is, hogy egyértelműen látszik, bőrszín tekintetében más megoldásokkal élnek, mint Cassandra Clare a könyveiben. Mindettől függetlenül hiszem, ebből lehet egy jó sorozat!

Alább összegyűjtöttem nektek az eddig bejelentett színészeket, akik már szerepet kaptak a Shadowhuntersben! Persze még így is lesz miért izgulni, hiszen Magnus, Jocelyn vagy Valentine alakítójára még nem derült fény.

Matthew Daddario (Alec Lightwood)

Matthew Daddario

 Isaiah Mustafa (Luke Garroway)

Isaiah Mustafa

Katherine McNamara (Clary Fray)

Katherine McNamara

Alberto Rosende (Simon Lewis)

Alberto Rosende

Emeraude Toubia (Isabel Lightwood)

Emeraude Toubia

Dominic Sherwood (Jace Wayland)

dominic-sherwood

7 Hozzászólások

 1. Oh te jó Isten! Nenene! Kérem vissza Kevint! Alecnek kék a szeme! Tudom, hogy meg lehet oldani kontaklencsével, de…
  És Luke-ról már ne is beszéljünk! Miért sötét bőrű?!
  Pedig már épp kezdtem megkedvelni a szereplőgárdát, erre… :/
  (Nagyon remélem, hogy Valentine-t és Magnust jól választják ki. Bár Luke után már nem nagyon van okom reménykedni… )

  • Ugye? Kevin Zegers volt a legjobb dolog a TMI filmben, erre… *sigh* Pedig ő is elég gyakran sorozatozik, igazán meghagyhatták volna őt Alecnek. Még lehet, hogy meg is lesném akkor a sorozatot.

   • Egyrészt örültem volna, ha megmarad Kevin, mert nagyon szeretem őt, másfelől rajta azért már látszik, hogy nem 18 éves. És ezzel semmi gond sincs, őrült jól néz ki, csak ne játsszon már 18 évest.

 2. Nem örülök Clary-nek. :( Láttam a lányt játszani a Happyland-ben és eléggé idegesített meg a hangja is irritáló volt, de remélem csak a karakterével volt bajom. Majd meglátjuk.
  Luke-on kicsit meglepődtem, de tetszik a választás. :)
  Isabel-t a könyvekben sem igazán bírom, de hátha a sorozatban jó lesz, Simon és Jace pedig tökéletes választás. :D Valamint Alec is jónak tűnik.

 3. Aleccel nem vagyok elégedett, de lehet korrigálni egy jó Magnussal. :D
  Illetve remélem Valentine tényleg szőke lesz, és nem úgy, mint JRM volt a filmben. -.-

 4. Hát, nem tudom… a lányok nem lettek rosszak – bár én Lily Collinst nagyon szeretem, és neki jobban örülnék -, de a fiúk közül szerintem kábé senkit sem sikerült eltalálni. Az Alec-ot alakító színész jól néz ki, de attól még egyáltalán nem Alec-es… Jace-ről már nem is beszélve. Ez nem lehet Jace. Kérem vissza Jamie-t, de gyorsan! :(

  Luke szintén nem a legjobb választás, szerintem a filmbeli jól el volt találva, de ezen még túlteszem magam. Viszont Simon szintén olyan… nem is tudom, ez itt tiszta szerencsétlen, míg a filmben… nos, szitnén nem úgy néz ki, mint egy szívtipró, de azért egész aranyos.

  azóta pedig láttam Magnus is… nem. Nem jött össze a dolog. Annyira akartam adni esélyt a sorozatnak, mert imádom az árnyvadászokat, de szerintem inkább hagyom a fenébe… inkább olvasom a könyveket, és újranézem az első filmet századszor.

 5. Én sem vagyok elégedett. Maga a sorozat is olyannak tűnik mint valami Film +-os Assylum movie. :/
  Tele lett casingolva latinokkal. Mondjuk szerintem a Simont alakító Alberto cuki és olyan Simonos. Aki a legjobban szúrja a szemem, az Clary. CLARY NEM EGY LIBA! Ahjjj
  Ez a lány olyan plázacicás, de nagyon.
  Viszont ez a Jace jobban megfelel a könyvben leírt Jacenek. Az a Jamie szerintem ijesztően néz ki. Nem értem mi szépet, helyeset láttak benne. Csak zavar, hogy olyan pávafiús, trendi a sérója. Alec szerintem cuki és jobb választás mint Kevin, mert ő már nagyon túlkoros volt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here