Főoldal Hírek Eldőlt az iZombie, a Supergirl és a The Mindy Project sorsa!

Eldőlt az iZombie, a Supergirl és a The Mindy Project sorsa!

0
Oszd meg!

Jövőhéten Upfronts hét lesz, tehát kiderül, hogy az amerikai országos csatornák sorozatai közül mik folytatódnak, és miket kaszálnak el. Sőt, a pilotokból is eldöntik, miből lesznek a 2015/16-os évad új sorozatai. Már felröppentek az első hírek, alább ezeket olvashatjátok!

supergirl

Nem nagy meglepetés, de a CBS berendelte a Supergirlt sorozatnak! A Superman unokatestvéréről szóló szuperhősös sorozat főszerepében Melissa Benoist a Glee-ből, de feltűnik a szériában Calista Flockhart, az Ally McBeal és a Brothers & Sisters sztárja is.

The Mindy Project

A gyenge nézettségre hivatkozva a FOX elkaszálta a The Mindy Project c. szitkomot. Jó hír viszont, hogy a Hulu máris megmentette a sorozatot. Egyszerre berendelte a negyedik és ötödik évadot is, tizenhárom-tizenhárom epizóddal. Sajnos más kaszált szériáknál nem igazán várható ilyen megmentés.

izombie

Mivel stabil nézettséget produkált, és a kritikai felhangja is jó, a The CW berendelte az iZombie második évadát! Arról sajnos nincs hír, hogy hány epizódban, de mivel újonc sorozat, vélhetően tizenhárom epizódra számíthatunk.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here