Főoldal Hírek Eldőlt az iZombie, a Supergirl és a The Mindy Project sorsa!

Eldőlt az iZombie, a Supergirl és a The Mindy Project sorsa!

0
Oszd meg!

Jövőhéten Upfronts hét lesz, tehát kiderül, hogy az amerikai országos csatornák sorozatai közül mik folytatódnak, és miket kaszálnak el. Sőt, a pilotokból is eldöntik, miből lesznek a 2015/16-os évad új sorozatai. Már felröppentek az első hírek, alább ezeket olvashatjátok!

supergirl

Nem nagy meglepetés, de a CBS berendelte a Supergirlt sorozatnak! A Superman unokatestvéréről szóló szuperhősös sorozat főszerepében Melissa Benoist a Glee-ből, de feltűnik a szériában Calista Flockhart, az Ally McBeal és a Brothers & Sisters sztárja is.

The Mindy Project

A gyenge nézettségre hivatkozva a FOX elkaszálta a The Mindy Project c. szitkomot. Jó hír viszont, hogy a Hulu máris megmentette a sorozatot. Egyszerre berendelte a negyedik és ötödik évadot is, tizenhárom-tizenhárom epizóddal. Sajnos más kaszált szériáknál nem igazán várható ilyen megmentés.

izombie

Mivel stabil nézettséget produkált, és a kritikai felhangja is jó, a The CW berendelte az iZombie második évadát! Arról sajnos nincs hír, hogy hány epizódban, de mivel újonc sorozat, vélhetően tizenhárom epizódra számíthatunk.

3391 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here