Félpucéran hódít a Broadwayen Darren Criss!

3

Továbbra is nagy sikerrel fut a Hedwig and the Angry Inch c. musical a Broadwayen, ami nem is meglepő, hiszen remek dalokat vonultat fel, merész témaválasztást és igazi sztárparádét!

Neal Patrick Harris (Így jártam anyátokkal), Andrew Rannels (The New Normal) és Michael C. Hall (Dexter) is magára öltötte a főszerepet, most pedig a Glee sztárja, Darren Criss kapta meg a lehetőséget, Április 29 és július 19. között ő alakíthatja Hedwiget!

A kritikusokat mellesleg meggyőzte, zömében pozitívan nyilatkoztak az előadásáról, ami nem is meglepő, hiszen a Glee-ben már tanúbizonyságot tett a tehetségéről.

A nyitó előadás már lezajlott, sorra kerültek ki a fotók, a legtöbben Criss csak alsógatyában látható, de őszintén szólva kétlem, hogy ez sokunkat zavarna :) Nézzétek csak, így fest az egykori Blaine Hedwigként!

darren-criss-hedwig-01 darren-criss-hedwig-02 darren-criss-hedwig-03 darren-criss-hedwig-04 darren-criss-hedwig-05 darren-criss-hedwig-06 darren-criss-hedwig-07 darren-criss-hedwig-08 darren-criss-hedwig-09 darren-criss-hedwig-10 darren-criss-hedwig-11 darren-criss-hedwig-12 darren-criss-hedwig-13 darren-criss-hedwig-14 darren-criss-hedwig-15

1878 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.3 hozzászólás

  1. Erre a bejegyzésedre már nagyon vártam. :)

    A filmet láttad már esetleg? Hatalmas élmény, én imádtam minden percét. John Cameron Mitchell nagyon jól hozta Hedwig karakterét. Kár, hogy ezek után nem láthatom, Darren hogyan alakítja, pláne, hogy ez volt álmai szerepe. :(

    • Már napok óta ki akartam tenni, csak eltemetett a munka :) Remélem felkerül majd valamilyen hosszabb videó Darren alakításáról. Hétvégén rá is guglizok a biztonság kedvéért :)

Leave A Reply