Főoldal Érdekességek Emberi sorsok A báli meghívás, amin Ellen DeGeneres is meghatódott!

A báli meghívás, amin Ellen DeGeneres is meghatódott!

0
Oszd meg!

Úgy tűnik történnek még igazi meglepetések és boldog, megható pillanatok, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy a világ egy része jó úton jár az elfogadás terén. A Las Vegasi Nevada középiskolába jár a heteroszexuális Jacob Lescenski, aki elhívta a bálba legjobb barátját, Anthony Martinezt, aki történetesen meleg.

prom-01

A meghívásra azért került sor, mert Anthony hagyott egy szomorú Twitter kiírást, amiben kifejezte, szeretne elmenni a bálba, de nem kapott meghívást. A legjobb barátja ezt nem hagyhatta szó nélkül, és készített egy transzparenst, amin saccperkábé a következő szöveg állt: “Te totál meleg vagy, én pedig totál heteró, de olyan vagy, mintha a tesóm lennél. Szal’ eljössz velem a bálba?” Hát nem zabálnivaló?

A kép és az önzetlen tett híre bejárta a világot, Anthony és Jacob pedig meghívást kapott Ellen műsorába, ahol bővebben meséltek az esetről. Kiderült például, hogy Anthonynak korábban tetszett Jacob, aki ezt furcsának találta, mert mindig is tudta magáról, hogy heteró. Mégsem fordított hátat Anthonynak, összebarátkoztak, a fiú pedig számos dolgot tanított neki az elfogadásról és általa ő is rájött mennyire fontos hogy kiálljon az egyenlő jogok mellett.

A teljes beszélgetést alább megnézhetitek, érdemes, hiszen számos fontos dolog hangzik el benne. Ellen pedig igazán jófejnek bizonyult, tíz-tíz ezer dollárral támogatta a srácokat. A lehető legjobb helyre ment a pénz!

prom-02 prom-04

2736 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here