Főoldal Hírek Shadowhunters: Simon és Izzy szerepére is megtalálták a színészeket!

Shadowhunters: Simon és Izzy szerepére is megtalálták a színészeket!

0
Oszd meg!

Zajlik az élet az ABC Family új sorozata, a Shadowhunters körül! Azt már korábban is tudtuk, hogy a főszereplő Jace karakterét a Vámpírakadémiából ismert Dominic Sherwood kapta meg. Ma két újabb színész kilétére derült fény!

shadowhunters-izzie

A történet legvagányabb női karaktere Izzy, az árnyvadász, aki kívülről kőkemény és igazi harcos, de belül neki is megvannak a maga kétségei. A karaktert Emeraude Toubia alakítja. Latin-Amerikában ismert a színésznő, a Voltea pa’que te enamores és a Cosita Linda telenovellákban szerepelt, és sokat modellkedett is. 2008-ban pedig a Nuestra Bellaza Latina műsort nyerte meg.

A hősnő, Clary legjobb barátját, Simont egy újonc színész, Alberto Rosende alakítja, aki korábban a Zsaruvér egy epizódjában tűnt fel, illetve egy rövidfilmben. Simon a könyvek egyik legvicesebb karaktere, igazi kihívás lesz őt eljátszani!

A Shadowhunters Cassandra Clare “A végzet ereklyéi” regényeiből készülendő sorozat, amit az ABC Family csatorna vetít jövőre az Egyesült Államokban. Már nagyon várom, és bízom bene, hogy mielőbb fény derül a többi szereplő kilétére is!

alberto-rosende
simon

3801 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here