Főoldal Érdekességek Érdekességek Íme, a Gossip Girl összes évadának a DVD borítója!

Íme, a Gossip Girl összes évadának a DVD borítója!

2
Oszd meg!

A kezdetekben a Gossip Girl a The CW egyik húzósorozata volt, afféle házikedvenc. A 18-34 éves nők körében hatalmas nézettségi sikereket ért el, a csatorna okkal költött olyan sokat marketingre.

A harmadik évadnál aztán megálljt fújt a The CW, és az egyre gyengülő nézettség hatására már nem készültek promóciós fotók a sorozathoz. Meg normális poszterek sem.

A fotók hiánya sajnos meglátszik a DVD borítókon is, a negyedik évadtól ugyanis már hivatalos epizódképeket lőttek a borítókra. A negyedik-ötödik évadnál ez még egész jól néz ki, a hatodik szezonnál viszont már sok a jóból, a sok kiskép miatt oda az egyszerű, de nagyszerű elv.

Összegyűjtöttem alább a hat évad DVD borítóit, jó kis nosztalgia :)

gossip-girl-dvd-season-1 gossip-girl-dvd-season-2 gossip-girl-dvd-season-3 gossip-girl-dvd-season-4 gossip-girl-dvd-season-5 gossip-girl-dvd-season-6

2 Hozzászólások

  1. Nekem jobban bejönnek az epizódképes borítók, sokkal valódibbnak tűnik… a harmadik évados borító iszonyatos.. egy kezdő fotosoppos is jobbat dob össze.. látszik, hogy a szereplők és a háttér nagyon nem egyidőben készült :-)

    • Nekem nincs gondom a harmadik évad borítójával, láttam már ennél rosszabbat is, a 90210-nél. De tény, hogy a Gossip Girl megérdemelne normális borítókat.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here