Főoldal Érdekességek Érdekességek Grace Klinika: Érdekes kulisszák mögötti videó a musical-epizód forgatásáról!

Grace Klinika: Érdekes kulisszák mögötti videó a musical-epizód forgatásáról!

0
Oszd meg!

A Grace Klinika egyik legemlékezetesebb epizódja kétségkívül a 7×18-as volt, az a bizonyos musical rész. A hetedik évados DVD-re készült erről egy tizenöt perces extra-videó is, amit magyar felirattal alább megtekinthettek.

A videóban megannyi érdekesség elhangzik, például az is, hogy Shonda Rhimes, a kreátor már a pilot óta szeretett volna musical-részt, és amikor végre minden készen állt rá, hogy megvalósíthassa, az ABC nemet mondott.

greys-anatomy-musical

Shonda nem adta fel, összeszedte a színészeket, beterelte az ABC fejeseit egy színházterembe, és mondhatni élő koncertet adtak a vezetőségnek, hogy engedélyezzék a rész létrejöttét. “Elképesztő reggeli műsort adtunk a tévécsatorna vezetőinek. Mire végeztünk, már egyértelmű volt, hogy erre nem mondhatnak nemet” – nyilatkozta Shonda.

A videóból még több érdekesség kiderül, például az is, miért a rajongók kedvenc betétdalait használták fel, amiket maga a sorozat tett ismert(ebb)é. A videóban a színészek is nyilatkoznak a sorozat stábján túl.

Nézzétek meg, tizenöt perc nem sok, a sorozat rajongói megannyi érdekességet elcsíphetnek belőle, de csekkolják bátran azok is, akik netán nem csípik a sorozatot, de szeretik a kulisszák mögötti dolgokat! Hajrá!

gal-greys-anatomy-musical-02-jpg

1378 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here