Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: Eye Candy – Victoria Justice új sorozata!

Pilotkritika: Eye Candy – Victoria Justice új sorozata!

1
Oszd meg!

A gyenge nézettségre hivatkozva az MTV már elkaszálta Victoria Justice új sorozatát, de azért a pilotot megnéztem, mert régóta kíváncsi voltam a projektre. Elsősorban Justica volt a vonzóerő, szerettem a csajt a Victoriousban.

eye-candy-03

Sokat hallottam már előzetesen az Eye Candy-ról. Az ismerősök, no és a bloggerek is azt emelték ki, hogy mennyire gyenge a történet kivitelezése, és Justice rémes alakítást nyújt. Látva az első részt be kell látnom, igaz a hír, okkal érte kritika a showt. Mégis, van benne valami, fogalmam sincs mi lehet az, de egyszerűen érdekel a folytatást, szóval lehet, hogy bedarálom az évadot. Csak tíz rész, és elviekben le van zárva. No de miről szól a sorozat?

Hősnőnk, Lindy egy brilliáns hacker, aki arra használja tudását, hogy eltűnt fiatalokat kutasson fel, olyanokat, akiket a rendőrség nem találna meg. Lindy nem véletlenül csinálja ezt, a húgát keresi, akit a szeme előtt raboltak el. Egy nap aztán felfigyel Lindyre egy őrült zaklató, aki már megannyi embert ölt meg. Köztük Lindy szerelmét is. A lánynak minden erejét, bátorságát össze kell szednie, hogy észnél legyen, és megtalálja a zaklatót és a húgát, és bosszút álljon a szerelméért.

Ez a sztori tipikusan olyan, amire azonnal felfigyelek. Szeretem az ehhez hasonló történeteket, ahol az erős női főszereplőknek kell bizonyítaniuk. Nagyon jól meg lehet írni őket, de csak a pilotból kiindulva kétlem, hogy ez itt a továbbiakban összejönne. Persze, volt egy-két jó fordulat, de…

eye-candy-02

Amiről még beszélnünk kell, az Victoria Justice. Rossz látni, ahogy szó szerint elvérzik ebben a szerepben. Egyszerűen túl sok ez neki. A szomorú jeleneteket túljátssza, a vidámaknál hozza a megszokottat, de alapvetően túl nagy falat neki ez a karakter, ide egy erősebb, karakteresebb színésznő kellene. Ettől függetlenül remélem Justice feltűnik még más sorozatban, csak ne vállaljon be még egy ilyen komplex karaktert. Vagy előtte vegyen színészórákat…

Értékelés: 6/10

Látom ám az Eye Candy első részének a hibáit. Elég sok van belőle, ez a nyitás minden, csak nem tökéletes. Viszont már most érzem, hogy ez tipikusan egy guilty pleasure show lesz, aminél tudni fogom, hogy időpocsékolás, de nagy valószínűséggel végig fogom nézni. Vagy nem. Akárhogyis, örülök, hogy a pilotra időt szakítottam!

1852 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here