De hová tűnt Emese? – Önéletrajzi könyvet írt Aleska Diamond

  0
  Oszd meg!

  Aleska Diamond, az egykori pornósztár, mostanság légtornász és Celeb (vagyok, ments ki innen) év elején nyilatkozta, hogy a tervei közt szerepel egy könyv megírása.

  aleska-diamond-memoar

  Regény és önéletrajzi is lesz. Úgy írom majd meg, hogy fikció lesz az alaptörténet, és a fikciókból fogok felidézni az életemből bizonyos részeket. De ez majd még a későbbiekben pontosan kiderül” – mondta a Life.hu-nak.

  Nos, úgy tűnik Aleska kiheverte a dzsungel kalandot és klaviatúrát ragadott, s megírta a felturbózott memoárját. A kötetben a pasitéma is szóba kerül, tíz egykori kedvesét mutatja be, akik közül kettő rivaldafényben él, egyiküket le is leplezi a lány.

  Az egyik nagy rejtély Aleska körül már ki is derült, ugyanis eddig titkolta a nevét, most azonban már azt is tudni lehet, hogy ő igazából Emese.

  aleska-konyv

  Sok mindenen keresztülmentem az elmúlt tíz évben, amióta 15 évesen azt a nagy döntést hoztam, hogy vidéki kislányként felköltözöm egyedül Pestre, és onnan eljutottam oda, ahol most vagyok Szórakoztató, vicces és na­gyon pikáns, valós történeteim vannak, amikről eddig sehol senkinek nem beszéltem. Biztosan jó páran meglepődnek majd, hogy velem milyen dolgok történtek” – nyilatkozta könyvéről a Bors-nak.

  A memoár a Könyvfesztiválra jelent meg az Álomgyár Kiadó gondozásában. Alább elolvashatjátok a fülszöveget is, ide kattintva 15% kedvezménnyel előrendelhető a kötet.

  02-sor

  aleska-diamond-konyveAleska – De hová tűnt Emese?
  Kiadó: Álomgyár Kiadó
  Megjelenés: 2015. április 25.
  Oldalszám: ??
  Online megrendelés: most 20% kedvezménnyel
  Fülszöveg: Aleska nevét mindenki ismeri, de történetét vajon hányan?
  Mennyien tudják, hogyan lett Emeséből, a kisvárosi álmodozó kamaszlányból Aleska Diamond, majd hogyan változott vissza hosszú, rögös, kalandos út után Emesévé?
  Kevesen.
  Tíz férfi – tíz pikáns, olykor vicces, olykor szomorú történet, mely felöleli Aleska elmúlt 10 évét, a kamaszlánytól a legmagasabb díjakat kiérdemelt pornósztáron át, a mai Aleskáig, Emeséig. Tabuk nélkül, úgy, ahogyan az valóban történt.
  ALESKA DIAMOND első könyve kalandokban gazdag életének igaz történetét dolgozza fel. Őszinte és kitárulkozó, tükörbe néz, vallomást tesz a világnak és levonja a következtetéseket.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here