Főoldal Érdekességek Bulvár De hová tűnt Emese? – Önéletrajzi könyvet írt Aleska Diamond

De hová tűnt Emese? – Önéletrajzi könyvet írt Aleska Diamond

0
Oszd meg!

Aleska Diamond, az egykori pornósztár, mostanság légtornász és Celeb (vagyok, ments ki innen) év elején nyilatkozta, hogy a tervei közt szerepel egy könyv megírása.

aleska-diamond-memoar

Regény és önéletrajzi is lesz. Úgy írom majd meg, hogy fikció lesz az alaptörténet, és a fikciókból fogok felidézni az életemből bizonyos részeket. De ez majd még a későbbiekben pontosan kiderül” – mondta a Life.hu-nak.

Nos, úgy tűnik Aleska kiheverte a dzsungel kalandot és klaviatúrát ragadott, s megírta a felturbózott memoárját. A kötetben a pasitéma is szóba kerül, tíz egykori kedvesét mutatja be, akik közül kettő rivaldafényben él, egyiküket le is leplezi a lány.

Az egyik nagy rejtély Aleska körül már ki is derült, ugyanis eddig titkolta a nevét, most azonban már azt is tudni lehet, hogy ő igazából Emese.

aleska-konyv

Sok mindenen keresztülmentem az elmúlt tíz évben, amióta 15 évesen azt a nagy döntést hoztam, hogy vidéki kislányként felköltözöm egyedül Pestre, és onnan eljutottam oda, ahol most vagyok Szórakoztató, vicces és na­gyon pikáns, valós történeteim vannak, amikről eddig sehol senkinek nem beszéltem. Biztosan jó páran meglepődnek majd, hogy velem milyen dolgok történtek” – nyilatkozta könyvéről a Bors-nak.

A memoár a Könyvfesztiválra jelent meg az Álomgyár Kiadó gondozásában. Alább elolvashatjátok a fülszöveget is, ide kattintva 15% kedvezménnyel előrendelhető a kötet.

02-sor

aleska-diamond-konyveAleska – De hová tűnt Emese?
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Megjelenés: 2015. április 25.
Oldalszám: ??
Online megrendelés: most 20% kedvezménnyel
Fülszöveg: Aleska nevét mindenki ismeri, de történetét vajon hányan?
Mennyien tudják, hogyan lett Emeséből, a kisvárosi álmodozó kamaszlányból Aleska Diamond, majd hogyan változott vissza hosszú, rögös, kalandos út után Emesévé?
Kevesen.
Tíz férfi – tíz pikáns, olykor vicces, olykor szomorú történet, mely felöleli Aleska elmúlt 10 évét, a kamaszlánytól a legmagasabb díjakat kiérdemelt pornósztáron át, a mai Aleskáig, Emeséig. Tabuk nélkül, úgy, ahogyan az valóban történt.
ALESKA DIAMOND első könyve kalandokban gazdag életének igaz történetét dolgozza fel. Őszinte és kitárulkozó, tükörbe néz, vallomást tesz a világnak és levonja a következtetéseket.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here