Főoldal Érdekességek Érdekességek Öt ok, amiért nézned kellene a Trónok harcát!

Öt ok, amiért nézned kellene a Trónok harcát!

2
Oszd meg!

Emlékszem, mennyire félve kezdtem bele a Trónok harcába. Az első jelenetek után hagyni akartam a fenébe, de aztán kitartottam, és milyen jól tettem. Idővel teljesen beleszerettem a sorozatba, örülök, hogy esélyt adtam neki.

Szirmai Gergely, az egyik legismertebb hazai vlogoló is nagy Trónok harca rajongó. Habár utálja Sansát, amit nehezen fogok fel, mert Sansa a sorozat egyik legjobb karaktere. Attól, hogy senki se akarja megölni őt, nem azt jelenti, hogy értéktelen lenne, hiszen pont ő az, akit kvázi elfogott az ellenség, ide-oda adogatták a pasik közt, sose volt beleszólása a sorsába, mégis keményen helyt állt minden pillanatban és meghozta a saját kemény döntéseit, miközben végig kitartott az elvei mellett. Szóval, nekem Sansa az egyik kedvencem.

De hogy a lényegre térjek: Gergő csinált két szuper videót a Trónok harcáról, az egyik röviden bemutatja azt, a másikban öt indokot emel ki, hogy miért érdemes nézni a showt. Csekkoljátok, érdemes!

tronok-harca

2904 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Nem tudom, mennyit láttál az 5. évadból. De, most Sansa szála az egyik legérdekesebb. Amúgy, én már várom a kritikádat! :D

  2. Azzal ugyan nem értek egyet, hogy Sansa a történet egyik legjobb karaktere, de az igaz, hogy sokkal többre hivatott, mint amit eddig produkált. Ha azt nézzük, hogy a nézők többségénél a kisebbik Stark lány Arya volt a menő, és Sansát ostoba libának könyvelték el, hát ez szerintem is nagy tévedés. Igaz, hogy Sansa nem maradt volna életben olyan szituációkban, mint Arya, de szerintem ha Arya kerül abba a helyzetbe mint Sansa, hát akkor ő sem maradt volna életben. Mind a két lánynak megvan a maga erőssége, és Sansa pont azt tette, amit egy ilyen szörnyű helyzetben tehetett. Én egyébként sokkal jobban szeretem az elbűvölő gazembereket, mint pl. Jaime, vagy amilyen Oberyn volt. Vagy az érdekes, quasi antihősöket, mint Tyrion. Vagy a kökemény, érzelemmentes mindenkit legázoló alakokat mint Tywin Lannister, vagy Roose Bolton. Nem tudom, de az ilyen karakterek sokkal inkább előbbre viszik a történetet, mint a szépséges ártatlan leánykák, és persze sokkal izgalmasabbak is. És hogy rögtön ellent is mondjak magamnak, a favoritom Havas Jon, aki a származását körüllengő titok miatt a fő versenyző nálam (persze a származására vonatkozó rajongói elméletekkel egyetértek, ezért is annyira vonzó a figura).

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here