Főoldal Hírek Scream Queens: Poszterek és videók az ősz legjobban várt sorozatához!

Scream Queens: Poszterek és videók az ősz legjobban várt sorozatához!

0
Oszd meg!

Szeptemberben debütál a FOX műsorán a Scream Queens című horror-komédia sorozat, amit a Glee kreátorai, Ryan Murphy, Brad Falchuk és Ian Brennan jegyeznek. Már csak emiatt is kötelező néznivaló, de olyan szereposztást kerítettek, hogy az valami hihetetlen!

scream-queens

A főszerepben: Emma Roberts (American Horror Story), Jamie Lee Curtis (Nem férek a bőrödbe), Lea Michele (Glee), Keke Palmer (True Jackson VP), Abigal Breslin (A család kicsi kincse), Oliver Hudson (Nashville), Skyler Samuels (The Nine Lives of Chloe King) és Diego Boneta (Rock of Ages)! De még ezt is lehet túlozni, hiszen visszatérőként érkezik Ariana Grande (Sam & Cat), Nick Jonas (Kingdom) és Julian Morris (Pretty Little Liars). Hát nem zseniális?

A promóciós hadjáratot már el is kezdte a FOX, sorra érkeznek az előzetesek és a poszterek, ezek alapján pedig nagyon ütősnek ígérkezik a sorozat. Őszintén bízom benne, hogy ilyen sztárszereposztással nem bukhat meg a Scream Queens, de legkésőbb ősszel ez kiderül. A premiert nagyon várom, alább pedig megnézhetitek az eddigi marketing anyagokat!

scream-queens-poster-1 scream-queens-poster-2 scream-queens-poster-3

3581 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here