Főoldal Hírek Shadowhunters: Dominic Sherwood lett Jace Wayland!

Shadowhunters: Dominic Sherwood lett Jace Wayland!

5
Oszd meg!

Már napok óta a nagy bejelentésre várunk, mostanra pedig nyilvános lett! A Végzet ereklyéi könyvek sorozat-verziójában Dominic Sherwood alakítja majd Jace Waylandot, a szexi árnyvadászt, a történet pimasz főhősét! A könyvek alapján tizenhárom epizódos évadot rendelt be az ABC Family, ami Shadowhunters címen kerül bemutatásra 2016-ban!

dominic-sherwood-03

A 25 éves brit srác korábban a Vámpírakadémiában tűnt fel, nemrég a Style c. videoklipben alakította Taylor Swift szerelmét. Külsőre egyértelműen remek választás, színészként is ütős a srác, kíváncsian várom hogy alakít a sorozatban!

A többi szereplőről is hamarosan lehull a lepel, kíváncsian várom! Addig is, íme, öt érdekesség Mr. Sherwoodról!

domic-sherwood-jace-wyland

1. Dominic nem csak modellként ismert, színészként is láthattuk már őt. A legismertebb szerepe a Vámpírakadémia c. filmben volt, ahol a tűzgyújtáshoz remekül értő, tragikus családi háttérrel rendelkező Christian Ozerát alakította.

dominic-sherwood-04

2. Mindenkit el kell keserítsek, a srác foglalt. A barátnője a Modern családból ismert 24 éves szépség, Sarah Hyland. A pletykák szerint múlt hónapban közös tetoválást is készítettek egy menő Los Angelesi szalonban!

dominic-sherwood-02

3. Csupa jó emlékez őriz a Style videoklip forgatásáról. “Taylor gyönyörű, tehetséges, szorgalmas és nagyon őszinte. Szörnyű ezt kimondani, de igazából nagyon pozitívan csalódtam. Megannyi rémálom sztorit olvastam róla, és amikor találkoztam vele, kellemesen meglepődtem, hiszen rögtön úgy tűnt, ő az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam” – nyilatkozta Swiftről.

dominic-sherwood-05

4. Feltűnt már, hogy Dominicnek két színű a szeme? Dom is megerősítette, hogy heterochrómiája van, ez a “tünet” neve. Többek közt Josh Henderson, Kate Bosworth és Mila Kunis rendelkezik még ilyen különös adottsággal.

dominic-sherwood-01

5. Nem csak modell és színész, hanem amatőr dalszerző is!Ez az egyik dolog, amit csinálni szoktam egy rossz nap után, vagy ha nagyon boldog vagyok. Otthon ülök, és írogatok.” Lefogadom sokan vagyunk kíváncsiak a szerzeményekre. Bízzunk benne, hogy Mr. Sherwood mielőbb megmutatja őket!

5 Hozzászólások

  1. jobban örültem volna Jamie CB-nek de Dom se rossz választás vigasz ágon akkormár, csak remélni tudom hogy hasonlóan jót választanak Clarynek is-

  2. Azt kell mondjam, hogy a lehetőségek közül a legjobb választás. Dom tényleg nagyon jó, jól fogja hozni Jace-t, megvan hozzá az alkata. Remélem a többi szereplőt is ilyen jól választották ki! :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here