Kiderült, hogy ki a Fogadj el! borító-modellje!

  5
  Oszd meg!

  Sok olvasómtól hallottam már, hogy nagyon szeretik a Fogadj el! c. regényem borítóját. Mindig öröm ezt hallani, mert anno, a borítótervező pályázaton első látásra beleszerettem Müller-Váczi Lívia tervébe. És nem tagadom, a srác is nagyon helyes a borítón :)

  Sosem gondoltam volna, hogy valaha fény derül a sapkás srác kilétére, de Hédi és titokzatos magánnyomozója az ügy nyomába eredtek, és megtudták a lehetetlent, azaz kiderült ki is látható a regény borítóján! Köszönöm a szenzációs nyomozást!

  Egészen furcsa amúgy ezeket a fotókat látni, leginkább mert testalkatra sokkal inkább Áront vélem felfedezni (ő a regény sportot kedvelő karaktere, Dávid álompasija), de mégis, arcra, nézésre és a fülbevalótól eltekintve ő egyértelműen Dávid!

  david

  A Dávidot megformáló modell neve Dmitry Kapitov, egy orosz modell, aki a VK adatlapja szerint December 19-én született Szentpétervárott és már évek óta modellkedik, és kedveli a felturbózott klasszikus zenét.

  Alább megnézhetitek pár képét, sajnos csak kis méretben vannak meg, de remélhetőleg egy-egy fotóbázis-oldalon nagy méretben is fellelhetőek, mert egy biztos, ha írok valaha Dávidról egy önálló regényt, a spakás srácnak a borítón a helye – ugye? :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here