Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Kiderült, hogy ki a Fogadj el! borító-modellje!

Kiderült, hogy ki a Fogadj el! borító-modellje!

5
Oszd meg!

Sok olvasómtól hallottam már, hogy nagyon szeretik a Fogadj el! c. regényem borítóját. Mindig öröm ezt hallani, mert anno, a borítótervező pályázaton első látásra beleszerettem Müller-Váczi Lívia tervébe. És nem tagadom, a srác is nagyon helyes a borítón :)

Sosem gondoltam volna, hogy valaha fény derül a sapkás srác kilétére, de Hédi és titokzatos magánnyomozója az ügy nyomába eredtek, és megtudták a lehetetlent, azaz kiderült ki is látható a regény borítóján! Köszönöm a szenzációs nyomozást!

Egészen furcsa amúgy ezeket a fotókat látni, leginkább mert testalkatra sokkal inkább Áront vélem felfedezni (ő a regény sportot kedvelő karaktere, Dávid álompasija), de mégis, arcra, nézésre és a fülbevalótól eltekintve ő egyértelműen Dávid!

david

A Dávidot megformáló modell neve Dmitry Kapitov, egy orosz modell, aki a VK adatlapja szerint December 19-én született Szentpétervárott és már évek óta modellkedik, és kedveli a felturbózott klasszikus zenét.

Alább megnézhetitek pár képét, sajnos csak kis méretben vannak meg, de remélhetőleg egy-egy fotóbázis-oldalon nagy méretben is fellelhetőek, mert egy biztos, ha írok valaha Dávidról egy önálló regényt, a spakás srácnak a borítón a helye – ugye? :)

5 Hozzászólások

  1. hogy kerülhet borítóra az engedélye nélkül?:O vagy ez hogy is működik itt a könyves szakmában?:)

    • Úgy, hogy aláír egy bizonyos összegért egy szerződést, amiben benne van, hogy a Creative Commons szabályai értelmében a képe eladható és bármilyen módon felhasználható.

    • Andris leírta a lényeget, tényleg így működik a dolog :) A fotós készít a modellről pár képet, azokat eladják az ügynökségeknek, aztán arra teszi ki a vevő amire csak akarja :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here