Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Új ByTheWay videoklip: Ébredj és élj!

Új ByTheWay videoklip: Ébredj és élj!

4
Oszd meg!

Tegnap új videoklippel jelentekzett a ByTheWay zenekar, a videó az Ébredj és élj dalukhoz készült. Az X-Faktorban feltűnt zenekar Olivér nélkül is sikeres maradt, de azért nekem továbbra is hiányzik a szőke srác a bandából.

A videoklip zseniális lett, nagyon jópofa az ötlet, a beállások, a vágóképek, profi munka az egész, látszik, mennyit dolgoztak rajta.

De hogy a dalról is beszéljek: ez a tipikus rádiós sláger. Hallgatom, egy idő után rááll a fülem, dúdolom a refrént és erőnek erejével igyekszem nem koncentrálni a dalszövegre…

bytheway-ebredj-es-elj

Fotó: Csányi István

4 Hozzászólások

  1. Nekem ez egy átlagos dal, elhallgatom, de semmi több. Valami még hiányzik belőle: talán Olivér.

    Tibi, amúgy te nem tudod hova lett a szőke srác? Szólókarrier vagy valami egyéb? Nem követtem nyomon a híreket. Köszi. :)

  2. Nekem is tetszik a dal és a klipp is. Olivérről annyit hogy készül az első dala amit Blr-rel készít el.

  3. Én nagyon csalódtam. A klipben egyszerűen rettenetes a rengeteg effekt és filter, és a baj velük az, hogy mind gagyi. A srácok arca olyan szinten kishoppolt és homályosított, hogy már vicces. A lufis effektek -amikor felszállnak., egyszerűen botrányosak.
    A koncepció aranyos, a kissé erőltetett mosolynaphoz tökéletesen passzol, de a kivitelezés nagyon low-budget. Sajnálom egyébként. A számra meg nem is tudtam koncentrálni, annyira elvitt a hűledezés.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here