Főoldal Hírek Itt az ABC Family 2015-ös nyári kínálata!

Itt az ABC Family 2015-ös nyári kínálata!

0
Oszd meg!

Lassan itt a nyár, ami azt is jelenti, hogy visszatérnek a képernyőre az ABC Family sikersorozatai. Természetesen az új évadok mellett bemutatkozik két ígéretesnek tűnő újonc is. Alább összegyűjtöttem, hogy melyik sorozat mikortól látható az Egyesült Államokban!

pretty-litt-eliars

Pretty Little Liars 6×01 – június 2. (kedd)

A hatodik évad premierjében egy lépéssel közelebb kerülünk, hogy megtudjuk, ki is Charles, és folytatódik az “A” játszma is. Charles személyéről a 6×11-ben tudunk meg végleges információkat, legalábbis Marlene King állítása szerint.

stitchers

Stitchers 1×01 – június 2. (kedd)

Természetfölötti dráma egy titkos kormányügynökség által beszervezett fiatal nőről, akinek az elméjét összekapcsolják halottakéval, hogy így nyomozzon gyilkossági ügyekben és egyéb rejtélyes esetekben – írja a Sorozatjunkie a Stitchersről. Noname a szereposztás, de a pilotot kíváncsian várom.

melissa-and-joey

Melissa & Joey 4×13 – június 3. (szerda)

Rajongók, figyelem! Az utolsó részek következnek, a sorozatot már elkaszálta az ABC Family. Öröm az ürömben, hogy Sterling Knight is látható lesz a részekben, mint Lennox ex-pasija, Zander.

baby_daddy

Baby Daddy 4×13 – június 3. (szerda)

A sikersorozat folytatódik, a leírás szerint Riley még mindig őrlődik Ben és Danny között, de azt hiszem ez nem meglepetés. Az évadban lesznek vendégsztárok is, mint Christa B. Allen (Revenge), Eddie Cibrian (Ugly Betty) és a country szupersztár, Reba McEntire.

the_fosters

The Fosters 3×01 – június 8. (hétfő)

A kritikailag elismert dráma pár héttel a cliffhanger után veszi fel a fonalat, és kiemelt figyelmet fordít majd Connor és Jude kapcsolatára is, illetve Stef és Lena házassága is döcögőssé válik egy cseppet. Azt hiszem a The Fostersé a nyár legjobban várt premierje!

becoming_us

Becoming Us 1×01 – június 8. (hétfő)

Realityként jellemzik, de nekem sorozatnak tűnik a Becoming Us. A története mindenesetre érdekes, a középpontban egy Ben nevű tinisrác, aki a transzexuális édesapjával él, akire műtétek sora vár. A sorozat azt mutatja be, hogy éli meg Ben, a család és a barátok az apuka anyukává válását. Kíváncsian várom.

2474 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here